Οργή προκάλεσε ιδιοκτήτης σκύλου που τον γέμισε με τατού!

Οργή προκάλεσε ιδιοκτήτης σκύλου που τον γέμισε με τατού!

Εικόνες στα social media έδειχναν τον σκύλο με τατού στο στόμα, στα αυτιά και δίπλα στα μάτια του. Ο ιδιοκτήτης και δημιουργός τατού υποστήριξε ότι τα έκανε γιατί με αυτόν τρόπο προστάτευε το σκυλί από... καρκίνο

Οργή προκάλεσε ιδιοκτήτης σκύλου που τον γέμισε με τατού!
Σοκαριστικές φωτογραφίες ενός σκύλου με πέντε τατουάζ προκάλεσαν οργή στους χρήστες των social media, οι οποίοι κατηγόρησαν τον ιδιοκτήτη του που είναι και καλλιτέχνης-δημιουργός τατουάζ για κακοποίηση του άτυχου ζώου.

Όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνειδητοποίησε ότι είχε προκαλέσει σάλο με τις φωτογραφίες που ανέβασε, έσπευσε να τις σβήσει και δικαιολογήθηκε ότι τα έκανε μόνο και μόνο για την... υγεία του ζώου!

Η Βραζιλιάνα δικηγόρος Φερνάντα Σοάρες ήταν εκείνη που παρατήρησε τις φωτογραφίες, οι οποίες ανήκαν στον τατού artist Έμερσον Νταμασκίνο.

Οι εικόνες έδειχναν τον σκύλο με τατού στο στόμα, στα αυτιά και δίπλα στα μάτια του. Ο Νταμασκίνο υποστήριξε ότι τα έκανε γιατί με αυτόν τρόπο προστάτευε το σκυλί από... καρκίνο.

Ακόμη και η κοπέλα του Νταμασκίνο υπερασπίστηκε το αγόρι της αναφέροντας στα social media ότι έκανε τα τατού στον σκύλο αφότου εξετάστηκε από κτηνιάτρους στην πολιτεία του Μίνας Γκεράις.

Την κίνηση αυτή πάντως καταδίκασε η κτηνιατρική κλινική, εκπρόσωπος της οποίας τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο και σε καμία περίπτωση δεν συναινούν σε τέτοιου είδους πρακτικές σε ζώα.

Αρκετοί μάλιστα κτηνίατροι ξεκαθάρισαν ότι αυτή η ενέργεια του Νταμασκίνο δεν θα αποφέρει κανέναν θετικό αποτέλεσμα στον σκύλο, παρά μόνο προβλήματα. 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, όμως καλού κακού ο Νταμασκίνο κατέβασε τις φωτογραφίες από το facebook και από άλλα κοινωνικά δίκτυα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης