Η μουσουλμανική κοινότητα αρνείται να θάψει τον σφαγέα του ιερέα

Η μουσουλμανική κοινότητα αρνείται να θάψει τον σφαγέα του ιερέα

Δεν θέλουν να σχετιστεί το Ισλάμ με οποιαδήποτε τζιχαντιστική ενέργεια σαν κι αυτή - «Δεν θα συμμετέχουμε στις προετοιμασίες της ταφής του ατόμου αυτού» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης μουσουλμάνων της Σεντ Ετιέν

Η μουσουλμανική κοινότητα αρνείται να θάψει τον σφαγέα του ιερέα
Αρνούνται την ταφή του σφαγέα της Νορμανδίας οι θρησκευτικοί ηγέτες στην πόλη Σεν Ετιέν κοντά στη Ρουέν επισημαίνοντας πως δεν θέλουν να έχει καμία σχέση το Ισλάμ με τους τζιχαντιστές.
   
Ο Μοχάμεντ Καραμπίλα, πρόεδρος της πολιτιστικής ένωσης της Σεντ Ετιέν, της γενέτειρας του Αντέλ Κερμίς και ιμάμης τοπικού τεμένους δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» πως δεν θέλει να σχετιστεί το Ισλάμ με οποιαδήποτε τζιχαντιστική ενέργεια σαν κι αυτή. Και πως δεν θέλει το Ισλάμ να έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο άτομο.  

«Δεν θα συμμετέχουμε στις προετοιμασίες της ταφής του ατόμου αυτού» τόνισε ο ίδιος.
  
Κλείσιμο
Αλλά και οι υπόλοιποι Μουσουλμάνοι της πόλης που βρίσκονται κοντά στην Νορμανδία συμμερίζονται αυτή την άποψη, σύμφωνα με το πρακτορείο «Sky News».
 
O 25χρονος Χαλίντ  Ελ Αμρανί, τεχνικός στο επάγγελμα, επεσήμανε: «Αυτό που έκανε αυτός ο νεαρός α άνδρας ήταν αμαρτωλό. Δεν ανήκε εδώ και καιρό στην κοινότητά μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης