Επιδημία... ύπνου στην πολιτική σκηνή της Ινδίας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επιδημία... ύπνου στην πολιτική σκηνή της Ινδίας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τα social media κάνουν... πάρτι με τις φωτογραφίες βουλευτών παραδομένων στην αγκαλιά του Μορφέα

Επιδημία... ύπνου στην πολιτική σκηνή της Ινδίας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ένας αναζωογονητικός υπνάκος μπορεί να μειώσει την ένταση μιας κουραστικής μέρας, να περιορίσει το στρες και να επιδράσει θετικά στην απόδοσή μας. 

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως γνωρίζουν καλά οι Ινδοί πολιτικοί, όπως γίνεται φανερό από τις δεκάδες φωτογραφίες βουλευτών και μελών της Λαϊκής Συνέλευσης που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει στον Τύπο και τους δείχνουν να κοιμούνται μακάρια κατά τη διάρκεια κρίσιμων συνεδριάσεων.

Κλείσιμο



Πρόσφατα, τα ινδικά social media έκαναν... πάρτι με τις φωτογραφίες που έδειχναν τον πολιτικό Έλντχοζ Κουναπίλι, να παίρνει τον υπνάκο του στα έδρανα της Λαϊκής Συνέλευσης (νομοθετικού σώματος) της Κεράλα, προτού τον ξυπνήσει ταρακουνώντας τον ένας συνάδελφός του, ο Β.Τ. Μπαλράμ.



Το συμβάν έλαβε χώρα πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μίας μακροσκελέστατης ομιλίας ενός Κυβερνήτη και οι αστείες φωτογραφίες έγιναν (όπως θα περίμενε κανείς) viral, με δεκάδες χρήστες να φτιάχνουν memes τόσο με τον κοιμισμένο Κουναπίλι, όσο και με άλλους συναδέλφους του που κοντεύουν να παραδοθούν στην αγκαλιά του Μορφέα.



Μάλιστα, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, το φαινόμενο των κοιμισμένων πολιτικών είναι μάλλον κάτι συνηθισμένο στην Ινδία, αφού δεν είναι λίγοι οι βουλευτές, κυβερνήτες και σύμβουλοι που έχουν κατά καιρούς αποκοιμηθεί εν ώρα καθήκοντος.



Στο YouTube υπάρχει μάλιστα και ένα βίντεο που καταγράφει αρκετά από αυτά τα περιστατικά, το οποίο σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσον είναι δυνατόν να παρακολουθήσει κανείς την ομιλία ενός Ινδού πολιτικού με... ανοιχτά μάτια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης