Αποκάλυψη Άσαντ: Η Δύση λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι ΗΠΑ αλλά συνεργάζεται μαζί μας

Αποκάλυψη Άσαντ: Η Δύση λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι ΗΠΑ αλλά συνεργάζεται μαζί μας

«Μας επιτίθενται πολιτικά και κατόπιν στέλνουν αξιωματούχους να διαπραγματευτούν μαζί μας κάτω από το τραπέζι, ιδίως στον τομέα της ασφάλειας» φέρεται να είπε ο Σύρος πρόεδρος, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των χωρών που το κάνουν αυτό είναι και η Αυστραλία

Αποκάλυψη Άσαντ: Η Δύση λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι ΗΠΑ αλλά συνεργάζεται μαζί μας
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ισχυρίζεται, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Παρασκευή, ότι δυτικές χώρες έχουν στείλει αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας στη Δαμασκό και συνεργάζονται κρυφά με την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των ισλαμιστών μαχητών στη χώρα του.

Οι δηλώσεις του Άσαντ έγιναν στο τηλεοπτικό κανάλι SBS της Αυστραλίας και αναμεταδόθηκαν σήμερα από τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Σύρο πρόεδρο, δυτικές χώρες συνεργάζονται κρυφά με το καθεστώς του σε επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

«Μας επιτίθενται πολιτικά και κατόπιν στέλνουν αξιωματούχους να διαπραγματευτούν μαζί μας κάτω από το τραπέζι, ιδίως στον τομέα της ασφάλειας» φέρεται να είπε ο Σύρος πρόεδρος, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των χωρών που το κάνουν αυτό είναι και η Αυστραλία.

Κλείσιμο
«Δεν θέλουν να ταράξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Δυτικοί αξιωματούχοι επαναλαμβάνουν μόνο αυτά που οι ΗΠΑ θέλουν να πουν. Αυτή είναι η αλήθεια», πρόσθεσε.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση για τις δηλώσεις του Άσαντ από χώρες της Δύσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης