Η Κέιτ Μίντλετον πήγε στην φωτογράφιση της Vogue με... τα ρόλεϊ στα μαλλιά!

Η Κέιτ Μίντλετον πήγε στην φωτογράφιση της Vogue με... τα ρόλεϊ στα μαλλιά!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έγινε πρόσφατα εξώφυλλο στο διαχρονικό περιοδικό μόδας Vogue με την ευκαιρία των 100 ετών από την έκδοσή του - Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον πήγε στην φωτογράφιση της Vogue με... τα ρόλεϊ στα μαλλιά!
Για πρώτη φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, συμφώνησε να γίνει εξώφυλλο σε ένα περιοδικό. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ φωτογραφήθηκε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue
ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του συζύγου της, αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία είχε φωτογραφηθεί συνολικά τέσσερις φορές για το εξώφυλλο του διαχρονικού περιοδικού.

Η 34χρονη Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού με την ευκαιρία της επετείου των 100 ετών από την έκδοση της Vogue. Η δημοσιογράφος Alexandra Schulman, που πήρε συνέντευξη από την Δούκισσα για το περιοδικό αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο λεπτομέρειες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Κλείσιμο
Η Κέιτ έφθασε στην τοποθεσία της φωτογράφισης στο Νόρφολκ, όπου διατηρεί κατοικία μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της, ένα Land Rover. Το παράδοξο είναι ότι η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας οδηγούσε με τα μαλλιά στα ρόλεϊ, ενώ μαζί της στο αυτοκίνητο επέβαινε και η προσωπική της κομμώτρια, Amanda Tucker.



Η 34χρονη Δούκισσα όταν έφθασε στον τόπο της φωτογράφισης έκανε αστεία με το προσωπικό του περιοδικού και αναρωτήθηκε τι θα έλεγαν οι άλλοι οδηγοί που την είδαν στο τιμόνι με τα ρόλεϊ! Η δημοσιογράφος της Vogue αποκάλυψε ότι η Κέιτ ζήτησε να είναι ντυμένη με απλά ρούχα και όχι με μακριά φορέματα, όπως εμφανίζεται σε επίσημα δείπνα, καθώς ήθελε να εμφανιστεί στο περιοδικό, όπως είναι και στην καθημερινή της ζωή.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ φόρεσε για την φωτογράφιση σουέτ καφέ σταυρωτό παλτό και από μέσα λευκό πουκάμισο Burberry. Η Δούκισσα φορούσε, επίσης, καπέλο με πλατύ γείσο από την μπουτίκ vintage του Λονδίνου, Beyond Retro.



Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ίδια απέκτησε πάθος με την φωτογράφιση όταν ήρθαν στον κόσμο τα δύο παιδιά της, ο πρίγκιπας Γεώργιος, δύο ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενός έτους. Το παλάτι του Κένσιγκτον έχει δώσει πολλές φορές στην δημοσιότητα φωτογραφίες των δύο νεότερων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τις οποίες έχει τραβήξει η ίδια η μητέρα τους.

Η δημοσιογράφος της Vogue, Alexandra Schulman, αποκάλυψε ότι την ημέρα της φωτογράφισης έκανε κρύο και όλοι οι εργαζόμενοι ήταν ντυμένοι με βαριά ρούχα, εκτός από την Δούκισσα, που απεδείχθη εξαιρετικά ανθεκτική και φορούσε μόνο ένα πουκάμισο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης