Βίντεο: Απίστευτη σύλληψη ληστών στην Χιλή

Βίντεο: Απίστευτη σύλληψη ληστών στην Χιλή

Η κάμερα που βρίσκεται πάνω σε ένα αστυνομικό καταγράφει όλη σκηνή που θυμίζει έντονα κινηματογραφική ταινία 

Βίντεο: Απίστευτη σύλληψη ληστών στην Χιλή
Το απίστευτο βίντεο καταγράφει την σκηνή της καταδίωξης και της σύλληψης τριών νεαρών σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Χιλή. Η τελική πράξη του «δράματος» έγινε όταν το αυτοκίνητο των ληστών παγιδεύτηκε ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα να διαφύγει.

Παρ' όλα αυτά όμως οι τρεις νεαροί, 16, 17 και 20 ετών επιμένουν να αρνούνται να παραδοθούν και αψηφώντας τα προτεταμένα όπλα των αστυνομικών, κάνουν διαρκή εμπρός-πίσω μήπως και καταφέρουν να ξεφύγουν. Πάντως οι αστυνομικοί τους έχουν κλείσει για τα καλά στην... φάκα, και έτσι κάποια στιγμή και οι τρεις παραδίνονται για να ακολουθήσει η σύλληψή τους.

Το περιστατικό έγινε σε μία περιοχή έξω από το Σαντιάγο της Χιλής, όταν οι τρεις νεαροί έσπασαν ένα κατάστημα με ρολόγια και έκλεψαν ένα μεγάλο μέρος του εμπορεύματος που υπήρχε σ' αυτό. Από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας νεαρός από πυροβολισμό ενός από τους αστυνομικούς, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην φυλακή. 

Κλείσιμο
Από το όλο σκηνικό πάντως εντυπωσιάζει η ψυχραιμία των αστυνομικών, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι ένα αντίστοιχο made in USA βιντεάκι θα είχε τελειώσει στα πρώτα τρία δευτερόλεπτα, και οι ληστές θα βρίσκονταν ήδη στους τόπους τους χλοερούς με συνοπτικές διαδικασίες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης