Αμερικανίδες προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια στον Τραμπ!

Αμερικανίδες προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια στον Τραμπ!

Οι εικονιζόμενες κυρίες πέταξαν τις μπλούζες τους και, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild", ήταν η πρώτη γυμνή διαμαρτυρία κατά του Αμερικανού "Μίδα"

Αμερικανίδες προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια στον Τραμπ!
Tα στήθη τους στον Ντόναλντ Τραμπ πρόταξαν Αμερικανίδες στην Καλιφόρνια οι οποίες έγιναν... Femen όταν άκουσαν το όραμα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
   
Οι εικονιζόμενες κυρίες πέταξαν τις μπλούζες τους και, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild", ήταν η πρώτη γυμνή διαμαρτυρία κατά του Αμερικανού "Μίδα".  
 
Ο φακός απαθανάτισε τις γυναίκες να κραδαίνουν πλακάτ με συνθήματα κατά του Τραμπ έχοντας γράψει στα γυμνό τους κορμί τους με μαύρη μπογιά τις... απόψεις τους για τις πολιτικές θέσεις του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.   
 
Κλείσιμο
Πολλές από τις γυναίκες μάλιστα πήραν τα μεγάφωνα κι άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως : «Κάντε έρωτα όχι τείχη» και «Ελευθερία εναντίον φασισμού». 
 
Κι ενώ οι γυναίκες πετούν τα ρούχα τους, ο Τραμπ, φαβορί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, σηκώνει τα μανίκια για την επόμενη μάχη. Στην Ιντιάνα, οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 3 Μαίου. 




 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης