Νέο βίντεο φρίκης από τους τζιχαντιστές - Αποκεφάλισαν τρεις «κατασκόπους»

Νέο βίντεο φρίκης από τους τζιχαντιστές - Αποκεφάλισαν τρεις «κατασκόπους»

O αφηγητής του προπαγανδιστικού υλικού κάνει λόγο για «αεροπορικές επιδρομές ενός «συνασπισμού σταυροφόρων», απειλώντας άμεσα τον Δυτικό Κόσμο με βάναυσες πράξεις εκδίκησης

Νέο βίντεο φρίκης από τους τζιχαντιστές - Αποκεφάλισαν τρεις «κατασκόπους»
Ένα νέο, ανατριχιαστικό βίντεο έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο δείχνει τον αποκεφαλισμό τριών Ιρακινών τους οποίους οι τζιχαντιστές κατηγόρησαν για κατασκοπεία. 

Οι τρεις άνδρες οδηγούνται στον θάνατό τους από έφιππους τζιχαντιστές, ενώ ο αφηγητής κάνει λόγο για «αεροπορικές επιδρομές ενός «συνασπισμού σταυροφόρων», απειλώντας άμεσα τον Δυτικό Κόσμο με βάναυσες πράξεις εκδίκησης.

Το σοκαριστικό κλικ διάρκειας πέντε λεπτών αναρτήθηκε online από την μονάδα προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους μέσα στο σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει μια σειρά προειδοποιήσεων για τιμωρίες «που έχει διατάξει ο θεός», τις οποίες θα υποστούν εκείνοι που παραβαίνουν τον ισλαμικό νόμο.

Κλείσιμο
Νέα κτηνώδης εκτέλεση αθώων από το Ισλαμικό Κράτος



Οι τιμωρίες αυτές κυμαίνονται από δημόσια μαστιγώματα μέχρι ακρωτηριασμό και λιθοβολισμό μέχρι θανάτου και όπως αναφέρεται στο βίντεο, αυτές πρέπει να εφαρμόζονται μπροστά σε κόσμο επειδή πιστεύεται ότι έχουν δοθεί από τον Θεό.

Πέρα από τη σοκαριστική στιγμή της εκτέλεσης των τριών ανδρών, το βίντεο περιλαμβάνει ακόμα εικόνες μικρών παιδιών με μπούρκα και στρατιωτικές στολές και υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος προστατεύει εκείνους που ζουν στο χαλιφάτο από τις επιδρομές των Αμερικανών.

Δείτε παρακάτω το φρικιαστικό βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης