Απίστευτο βίντεο: Δείτε την οδική βοήθεια που δεν πρέπει να καλέσετε ποτέ

Απίστευτο βίντεο: Δείτε την οδική βοήθεια που δεν πρέπει να καλέσετε ποτέ

Ο άνθρωπος που βρέθηκε με το αυτοκίνητό του σε μία τρύπα με νερό δεν πίστευε ότι η διάσωση θα αποδεικνυόταν τόσο καταστροφική

Απίστευτο βίντεο: Δείτε την οδική βοήθεια που δεν πρέπει να καλέσετε ποτέ
Λένε πως ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση αυτή, όπου η μάλλον ερασιτεχνική προσπάθεια για να βγάλει το φορτηγό το αυτοκίνητο από την λακούβα, παρά τις καλές προθέσεις, καταλήγει σε τραγωδία.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο τα πάντα έχουν προβλεφθεί με βάση το τυπικό σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και όλα δείχνουν έτοιμα να εξελιχθούν πολύ απλά. Όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, και όπως φαίνεται από το βίντεο, μόλις το φορτηγό ξεκινά να τραβά το αυτοκίνητο βρίσκει σοβαρή αντίσταση.

Αντί όμως ο οδηγός του φορτηγού να τα παρατήσει, τραβάει ακόμα πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να... ξεκολλήσει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μαζί με τον άξονα. Προφανώς κανείς δεν τους είχε πει ότι το τράβηγμα από τον άξονα μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια αποτελέσματα. Ενώ επίσης προφανώς το αυτοκίνητο είχε βυθιστεί σε κάτι πιο πολύ από μια κουταλιά νερό. Στην οποία όπως φαίνεται πνίγηκαν όλοι μαζί, τόσο ο ιδιοκτήτης του όσο και ο επίδοξος μα τόσο άδοξος σωτήρας του.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης