Περού: Στυγερό έγκλημα σε κέντρο εναλλακτικής θεραπείας στον Αμαζόνιο

Περού: Στυγερό έγκλημα σε κέντρο εναλλακτικής θεραπείας στον Αμαζόνιο

Συνελήφθη 29χρονος Καναδός, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 26χρονο Βρετανό, μετά από κατανάλωση παραισθησιογόνου ποτού σε κέντρο εναλλακτικής θεραπείας κοντά στον Αμαζόνιο

Περού: Στυγερό έγκλημα σε κέντρο εναλλακτικής θεραπείας στον Αμαζόνιο
Ο 29χρονος Καναδός Joshua Andrew Freeman Stevens μαχαίρωσε θανάσιμα στο στήθος και στο στομάχι τον 26χρονο Βρετανό Unais Gomes την Τετάρτη το βράδυ, στην πόλη Iquitos, κοντά στον Αμαζόνιο, στο Περού. Το στυγερό έγκλημα έγινε σε κέντρο εναλλακτικής θεραπείας και ο Καναδός δήλωσε ότι βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες βρισκόντουσαν στο κέντρο εναλλακτικής θεραπείας Phoenix Ayahuasca και πριν το έγκλημα είχαν καταναλώσει το ναρκωτικό ρόφημα αγιαουάσκα, το οποίο είναι ένας συνδυασμός κρασιού από τον Αμαζόνιο με φυτά που περιέχουν διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT). Το ρόφημα δημιουργεί παραισθήσεις, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει συνδεθεί με βίαιες συμπεριφορές.

Ο δολοφόνος δήλωσε μετά την σύλληψή του στην αστυνομία ότι βρέθηκε σε κατάσταση αυτοάμυνας, καθώς ο 26χρονος Βρετανός άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του κέντρου και κινήθηκε επιθετικά εναντίον του. Τότε, ο 29χρονος Καναδός πήρε το μαχαίρι από τον Βρετανό και τον τραυμάτισε θανάσιμα στην προσπάθειά του να αμυνθεί.

Κλείσιμο
Στην ιστοσελίδα του εναλλακτικού κέντρου θεραπείας στο Facebook αναφέρεται ότι είναι ένα μέρος χαλάρωσης και ηρεμίας και το κόστος παραμονής για δέκα ημέρες είναι 1.200 δολάρια το άτομο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης