Τα τελευταία λόγια του βομβιστή του Μπατακλάν: «Δώσε την αγάπη μου στη γάτα»

Τα τελευταία λόγια του βομβιστή του Μπατακλάν: «Δώσε την αγάπη μου στη γάτα»

Τι αποκάλυψε η αδερφή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN

Τα τελευταία λόγια του βομβιστή του Μπατακλάν: «Δώσε την αγάπη μου στη γάτα»
«Θα σε δω σύντομα. Δώσε την αγάπη μου στη γάτα».

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια ενός εκ των βομβιστών του Μπατακλάν, όπως αποκάλυψε η αδερφή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN.

Η μεγαλύτερη αδερφή του Σάμι Αμιμούρ μίλησε για το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο νεαρός στην οικογένειά του, πριν σκορπίσει το θάνατο στη γαλλική πρωτεύουσα το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου.

Κλείσιμο
Όπως είπε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο 28χρονος Σάμι της ζήτησε να δώσει την αγάπη του στη γάτα του, την οποία και λάτρευε.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε τι είχε κάνει ο αδερφός της και πως ο κόσμος της κατέρρευσε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Σάμι είχε ανατιναχθεί μέσα στο γνωστό θέατρο στο Παρίσι.

«Στην αρχή έπαθα σοκ, ούρλιαζα απελπισμένη αλλά όταν συγκέντρωσα τις σκέψεις μου είπα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, ότι είναι λάθος», ανέφερε και αποκάλυψε ότι τώρα, οι γονείς της δεν μπορούν να σταματήσουν να διερωτώνται και να ψάχνουν να βρουν τι έκαναν λάθος, μεγαλώνοντας το παιδί τους.

Σημειώνεται ότι έπειτα από τις επιθέσεις η αδερφή του  Σάμι Αμιμούρ έκανε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media για τον αδερφό της μια συγκινητική αφιέρωση στην έγραφε ότι της έλειπαν τα πάντα από τον αδερφό της.

Η αδερφή του βομβιστή μιλά στο CNN
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης