Πανό στο θέατρο Μπατακλάν: «Η ελευθερία είναι ένα άφθαρτο μνημείο»

Πανό στο θέατρο Μπατακλάν: «Η ελευθερία είναι ένα άφθαρτο μνημείο»

Το πανό γράφει: «Η ελευθερία είναι ένα άφθαρτο μνημείο» - Στον χώρο έξω από το θέατρο οι Γάλλοι έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών τους

Πανό στο θέατρο Μπατακλάν: «Η ελευθερία είναι ένα άφθαρτο μνημείο»
Ένα νέο μήνυμα ελπίδας στέλνουν οι Παριζιάνοι με το πανό που κρέμασαν έξω από το θέατρο Μπατακλάν, όπου την Παρασκευή 89 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά τζιχαντιστών.

Το πανό γράφει: «Η ελευθερία είναι ένα άφθαρτο μνημείο». Στον χώρο έξω από το θέατρο οι Γάλλοι έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών τους. Παρά το μέγεθος της επίθεσης, οι Παριζιάνοι δηλώνουν πως δεν θα ζήσουν με φόβο, προσπαθώντας να συνεχίσουν τη ζωή τους φυσιολογικά.

Την ίδια ώρα που το πανό κρεμάστηκε στο Μπατακλάν, η γαλλική αστυνομία πραγματοποιεί έφοδο σε διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στο «Stade de France», όπου πιστεύεται ότι βρίσκεται ο εγκέφαλος των επιθέσεων της Παρασκευής, Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ. Προς το παρόν έχουν συλληφθεί εφτά άτομα και ακόμα δύο σκοτώθηκαν.

Την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, 129 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Παρίσι μετά από πολλαπλά χτυπήματα του Ισλαμικού Κράτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης