Βρετανία: Μήνυση κατά του Κλάρκσον κατέθεσε ο παραγωγός που είχε δεχθεί επίθεση από τον παρουσιαστή

Βρετανία: Μήνυση κατά του Κλάρκσον κατέθεσε ο παραγωγός που είχε δεχθεί επίθεση από τον παρουσιαστή

Το επεισόδιο που κόστισε την απόλυση του  Τζέρεμι Κλάρκσον από το BBC θα έχει συνέχεια και στα δικαστήρια καθώς ο παραγωγός που είχε δεχτεί την επίθεση από τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή κατέφυγε στα δικαστήρια

Βρετανία: Μήνυση κατά του Κλάρκσον κατέθεσε ο παραγωγός που είχε δεχθεί επίθεση από τον παρουσιαστή
Όπως φαίνεται, το σίριαλ της επεισοδιακής αποχώρησης του Τζέρεμι Κλάρκσον από το BBC θα συνεχιστεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο παραγωγός ο οποίος αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» αποφάσισε να προχωρήσει σε νομικές διεκδικήσεις από τον τηλεπαρουσιαστή για φυσική και φραστική επίθεση εναντίον του. Μάλιστα ο συγκεκριμένος παραγωγός ο οποίος προχωρά ακόμα περισσότερο, κατηγορώντας τον Κλάρκσον για ρατσιστική συμπεριφορά και φυλετικές διακρίσεις εναντίον του.

Οι δικηγόροι του Κλάρσκον και του BBC είχαν μία ακρόαση με τον παραγωγό Oisin Tymon σε ένα δικαστήριο σήμερα, όπου συζητήθηκε η υπόθεση. Υπενθυμίζουμε ότι το επεισόδιο αυτό αφορά μία επίθεση που είχε δεχθεί ο εν λόγω παραγωγός από τον Τζέρεμι Κλάρκσον στην δημοφιλέστατη εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear, η οποία επίθεση αποτέλεσε και τον λόγω της διακοπής της συνεργασίας του Κλάρκσον με τo BBC. Ένα διαζύγιο που συζητήθηκε παντού σε όλο τον κόσμο, καθώς ο Κλάρκσον αποτελεί μία τηλεοπτική περσόνα παγκόσμιου βεληνεκούς ενώ η συμφωνία του αργότερα με την Amazon για να κάνει εκεί μία καινούργια εκπομπή αυτοκινήτου, αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά νέα στον χώρο των media για ολόκληρο τον κόσμο.
 
Όπως αναφέρει διευθυντικό στέλεχος του BBC, «κατά την διάρκεια της σωματικής επίθεσης προς τον Oisin Tymon, ο Κλάρκσον τον χτύπησε με αποτέλεσμα να υπάρξει οίδημα και αιμορραγία στο χείλος του». Μάλιστα τα στελέχη του ΒΒC υποστηρίζουν ότι παράλληλα με την σωματική βία υπήρξε και λεκτική, η οποία συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και μετά το περιστατικό της επίθεσης.

Κλείσιμο
Η πλευρά του Κλάρκσον και οι δικηγόροι του δεν σχολίασαν τα προαναφερθέντα και όλα όσα έγιναν κεκλεισμένων των θυρών στα δικαστήρια μεταξύ των δύο πλευρών. Πάντως αν εκδικαστεί η υπόθεση με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν από την πλευρά του παραγωγού, το ύψος της αποζημίωσης που μπορεί να επιδικαστεί στον Κλάρκσον είναι στα 119.000 δολάρια. Ποσό που δεν πρόκειται να ανησυχήσει τον κατά πολύ υψηλότερα αμοιβόμενο Κλάρκσον, ούτε πρόκειται να αλλάξει το φλεγματικό και πολλές φορές παρεξηγίσιμο όσο δεν παίρνει ύφος του, όμως σίγουρα θα κάνει κακό στην φήμη και το όνομά του. Και αυτό ίσως του κοστίσει πολλά περισσότερα σε βάθος χρόνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης