Παλαιστίνη: Δυο νεκροί από πυρά Ισραηλινών

Παλαιστίνη: Δυο νεκροί από πυρά Ισραηλινών

Τέσσερις Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου σε δύο επιθέσεις

Παλαιστίνη: Δυο νεκροί από πυρά Ισραηλινών
Ένας Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε σήμερα στη διάρκεια συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό στον προσφυγικό καταυλισμό Αΐντα της Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο η παλαιστινιακή αστυνομία και η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Ο 13χρονος Αμπντέλ Ραχμάν Αμπντάλα τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρες στη διάρκεια συγκρούσεων το μεσημέρι, ανέφεραν. Είναι ο δεύτερος νεαρός Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε από ισραηλινούς στρατιώτες μέσα σε 24 ώρες στη Δυτική Όχθη.

Χθες βράδυ, ο Χουζέιφα Οτμάν Σουλεϊμάν, 18 ετών, σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού στη διάρκεια συγκρούσεων στην Τουλκάρεμ, στο βορειοδυτικό τμήμα της Δυτικής Όχθης.

Κλείσιμο
Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί έχουν βυθιστεί εδώ και μερικές ημέρες σε έναν νέο κύκλο βίας στις κατεχόμενες Δυτική Όχθη και Ανατολική Ιερουσαλήμ. Τέσσερις Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου σε δύο επιθέσεις.

Σύμφωνα με την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο, περισσότεροι από 150 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες, είτε από πραγματικές σφαίρες είτε από βλήματα καουτσούκ του ισραηλινού στρατού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης