ΗΠΑ: 11χρονος πυροβόλησε θανάσιμα 16χρονο διαρρήκτη

ΗΠΑ: 11χρονος πυροβόλησε θανάσιμα 16χρονο διαρρήκτη

Ο ανήλικος βρισκόταν μόνος του στο σπίτι με την 4χρονη αδελφή του - Περίοικος υποστηρίζει ότι τα δύο αγόρια διαφώνησαν έντονα πριν ο 11χρονος ανοίξει πυρ

ΗΠΑ: 11χρονος πυροβόλησε θανάσιμα 16χρονο διαρρήκτη
Η ταινία «Μόνος στο Σπίτι» βρήκε την τραγική του εκδοχή σε μία υπόθεση με πρωταγωνιστές έναν 11χρονο και έναν 16χρονο από το Σεντ Λούις των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το CNN ένα αγόρι 11 ετών πυροβόλησε θανάσιμα έναν 16χρονο που επιχείρησε να εισβάλει στην κατοικία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 11χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι με την 4χρονη αδελφή του και όταν ο 16χρονος προσπάθησε να μπει το αγόρι τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο Associated Press ο αρχιφύλακας Μπράιαν Σέλμαν έκανε λόγο για δύο υπόπτους που επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι δύο φορές την ίδια ημέρα, ενώ την τρίτη φορά κατάφεραν να εισέλθουν στην κατοικία από την κύρια είσοδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης της πόρτας, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση και έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που έδωσε γειτόνισσα, σύμφωνα με την οποία τα δύο αγόρια διαφωνούσαν έντονα στην είσοδο της κατοικίας.

Η Ντόνα Τζάκσον είπε πως είδε τον 11χρονο να πυροβολεί τον 16χρονο σχεδόν εξ επαφής έπειτα από τη διαφωνία τους κοντά στην κεντρική είσοδο του σπιτιού.

«Φώναζαν και διαφωνούσαν. Καθόταν στην βεράντα. Δεν μπήκε στο σπίτι», δήλωσε η Τζάκσον.
Από τα πυρά δεν τραυματίστηκε το αγόρι ούτε η μικρή του αδελφή, επισημαίνουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ενώ ένας 22χρονος κρατείται καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα διάρρηξης.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν πως η μητέρα των δύο παιδιών συνεργάζεται στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται.

Την ίδια στιγμή, το δίκτυο KTVI/KPLR που συνεργάζεται με το CNN επισήμανε πως η μητέρα είχε αγοράσει το όπλο με το οποίο ο γιος της πυροβόλησε τον 16χρονο καθώς είχαν σημειωθεί και άλλες απόπειρες διάρρηξης στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το CNN αυτό είναι το τρίτο φονικό περιστατικό, στο οποίο εμπλέκονται παιδιά, στην περιοχή του Σεντ Λούις τις τελευταίες εβδομάδες.

Τον Αύγουστο η 9χρονη Τζαμίλα Μπόλντεν σκοτώθηκε ενώ έκανε τις εργασίες της για το σχολείο, ενώ ο μόλις 21 μηνών Κάρτερ Επς πέθανε αφού πυροβολήθηκε στο θώρακα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης