Ντόναλντ Τραμπ: Υπόσχεται ότι θα φερθεί με το «γάντι» στους αντιπάλους του στο πρώτο του ντιμπέιτ

Ντόναλντ Τραμπ: Υπόσχεται ότι θα φερθεί με το «γάντι» στους αντιπάλους του στο πρώτο του ντιμπέιτ

Ο επιχειρηματίας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της τηλεοπτικής αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης όπου θα συμμετάσχει μαζί με άλλους 9 υποψηφίους για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Ντόναλντ Τραμπ: Υπόσχεται ότι θα φερθεί με το «γάντι» στους αντιπάλους του στο πρώτο του ντιμπέιτ
O Ντόναλντ Τραμπ, που θα συμμετάσχει στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση αυτήν την εβδομάδα μεταξύ των υποψηφίων για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δήλωσε σήμερα ότι δε σχεδιάζει να επιτεθεί φραστικά εναντίον των αντιπάλων του και υποβάθμισε τις προσδοκίες για την απόδοσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν είμαι δεινός ομιλητής των τηλεοπτικών αναμετρήσεων".

Ο επιχειρηματίας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της τηλεοπτικής αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης όπου θα συμμετάσχει μαζί με άλλους 9 υποψηφίους για το χρίσμα- οι 10 πρώτοι στις δημοσκοπήσεις θα λάβουν μέρος στα ντιμπέιτ- καθώς έχει καταλάβει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων έναντι των συνολικά 17 Ρεπουμπλικανών που διεκδικούν το χρίσμα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

Ο Τραμπ δε διστάζει να καταφερθεί εναντίον των αντιπάλων του και κατηγόρησε για παράδειγμα τον πρώην κυβερνήτη του Τέξας Ρικ Πέρι ότι φοράει γυαλιά για να δείχνει εξυπνότερος, ενώ μίλησε επικριτικά για τον βετεράνο πολέμου και γερουσιαστή Τζον Μακέιν, υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο στις εκλογές του 2008.

Κλείσιμο
Σήμερα, ο δισεκατομμυριούχος, που επίσης έχει χαρακτηρίσει τον γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκρέιχαμ ηλίθιο, υποστηρίζει ότι δεν θα επιτεθεί εναντίον των αντιπάλων του.

"Δε νομίζω ότι θα ρίξω γροθιές. Δε διατίθεμαι να τους επιτεθώ" τόνισε ο ίδιος στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ABC, "This Week".

"Νομίζω ότι είμαι ένας καλός άνθρωπος, πραγματικά το νομίζω" επισήμανε σε ανάλογο ύφος στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NBC "Meet the Press".

"Ειλικρινά θα ήθελα να συζητήσουμε όλα τα θέματα. Δε σκοπεύω να βγάλω από τη μέση κανέναν ή να προσβάλω κανέναν" τόνισε ο ίδιος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ξανασυμμετάσχει σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση. Ο ίδιος υποβάθμισε τις προσδοκίες για την απόδοσή του ενώ κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι είναι καλύτεροι στο να μιλάνε παρά να υλοποιούν τις υποσχέσεις τους.

"Εγώ δεν είμαι δεινός ομιλητής αναμετρήσεων" υπογράμμισε στο ABC.

"Αυτοί οι πολιτικοί. Πάντα έλεγα ότι αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε, δεν κάνουν έργα. Συζητούν όλη την ώρα…. Εγώ δεν το κάνω. Εγώ οικοδομώ".

Την ίδια ώρα ο πάμπλουτος επιχειρηματίας αποκάλυψε σήμερα ότι πληρώνει όσο το δυνατόν λιγότερους φόρους.

"Αγωνίζομαι όπως ποτέ άλλοτε για να πληρώνω όσο το δυνατόν λιγότερα" τόνισε στο δίκτυο CBS.

"Καταρχάς είμαι επιχειρηματίας και αυτό υποτίθεται ότι κάνουμε εμείς" εξήγησε ο ίδιος προτού προσθέσει έναν ακόμα λόγο:
"Μισώ τον τρόπο που η κυβέρνησή μας δαπανά τους φόρους μας, σιχαίνομαι τον τρόπο που σκορπούν τα χρήματά μας".

Ενώ η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, δημοσίευσε την Παρασκευή τις φορολογικές της δηλώσεις- κάτι που αποτελεί παράδοση για τους υποψηφίους του Λευκού Οίκου- ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα μπορούσε να το κάνει και αυτός, θέτοντας ωστόσο ως όρο τη δημοσίευση των μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του NBC News/ Wall Street Journal, ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί την πρωταρχική επιλογή για το 19% των Ρεπουμπλικάνων, ενώ τον ακολουθεί ο κυβερνήτης του Ουινσκόνσιν Σκοτ Ουόκερ (15%) και ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους (14%).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης