Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πετάει και αεροπλάνο!

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πετάει και αεροπλάνο!

Ο ηγέτης φαίνεται να πιλοτάρει ένα μικρό αεροσκάφος, κατασκευής Βόρειας Κορέας μάλιστα 

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πετάει και αεροπλάνο!
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν σε... νέες περιπέτειες: Αυτή τη φορά πιλοτάρει αεροπλάνο, κατασκευής Βόρειας Κορέας μάλιστα! 

Ένα νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την κρατική τηλεόραση της χώρας KCTV και δείχνει τον ηγέτη να μπαίνει στο πιλοτήριο ενός μικρού αεροσκάφους, να κάνει τη βόλτα του και επιστρέφοντας να δηλώνει: «Ηταν πολύ εύκολο στο χειρισμό και η μηχανή ακουγόταν άψογη»! Τα εύσημα αποδίδονται στους βορειοκορεάτες εργάτες που κατασκεύασαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KCTV, το αεροσκάφος.

Όμως το γεγονός πως το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν δείχνει στην πραγματικότητα τον Κιμ Γιονγκ Ουν να πιλοτάρει το αεροσκάφος, αλλά μόνο να μπαίνει και να βγαίνει από το πιλοτήριο, εγείρει πολλές αμφιβολίες για τις ικανότητές του και κατά πόσον είναι μέρος της προπαγάνδας. Οι «κακές γλώσσες» μάλιστα λένε, ότι η βούληση του ηγέτη είναι να ξεπεράσει τον πατέρα του, που είχε μεγάλο φόβο για τα αεροπλάνα, καθώς λέγεται ότι στο μοναδικό ταξίδι που πραγματοποίησε στη Μόσχα, πήρε το τρένο...

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης