Όταν ο Γιάνης συνάντησε τον...Μπάμπις

Όταν ο Γιάνης συνάντησε τον...Μπάμπις

Wall Street Journal: Ο Βαρουφάκης βρίσκει επιτέλους λίγη αγάπη από την Ευρώπη 

Όταν ο Γιάνης συνάντησε τον...Μπάμπις
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου για το «σφυροκόπημα» που δέχθηκε στο Eurogroup της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης, παρά τη λίγη «αγάπη» που βρήκε από τον Τσέχο ομόλογό του.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα Wall Street Journal που δημοσιεύει τη selfie που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός  Οικονομικών της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις. Ο κ. Μπάμπις, σχολίασε μάλιστα τη συγκεκριμένη φωτογραφία, υπογραμμίζοντας ειρωνικά πως ο κ. Βαρουφάκης είναι «ένας ωραίος τύπος, αν εξαιρέσεις τα 329 δισ. που χρωστάει».

Κλείσιμο



Ο υπουργός Οικονομικών της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις, Σλοβάκος στην καταγωγή, είναι ένας δισεκατομμυριούχος, ο οποίος συγκρίνεται από μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οποίος στράφηκε στην πολιτική από...χόμπι. 

Στον λογαριασμό του στο twitter ο Τσέχος υπουργός ανήρτησε επίσης μια ακόμα selfie από τη συνεδρίαση του Eurogroup, αυτή τη φορά με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης