Ο άντρας χωρίς πέος αποκαλύπτει το μυστικό του σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο άντρας χωρίς πέος αποκαλύπτει το μυστικό του σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο 40χρονος Andrew Wardle ευελπιστεί να υποβληθεί σε επέμβαση που θα αποκαταστήσει το εκ γεννετής πρόβλημά του

Ο άντρας χωρίς πέος αποκαλύπτει το μυστικό του σε τηλεοπτική εκπομπή!
Σε τηλεοπτική εκπομπή του αμερικανικού δικτύου TLC αποφάσισε να αποκαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό του ο 40χρονος Βρετανός Andrew Wardle, που γεννήθηκε με όρχεις, αλλά χωρίς... πέος!



Κλείσιμο
Ο νεαρός άνδρας δήλωσε ότι το μυστικό του τον βάραινε μια ολόκληρη ζωή και αισθανόταν ότι έφθασε η στιγμή να το μοιραστεί με τους συγγενείς του, με την επί χρόνια φίλη του Faidra αλλά να το μάθουν και οι εκατό γυναίκες, με τις οποίες είχε βγει κατά καιρούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν τόλμησε να μιλήσει για το ασυνήθιστο πρόβλημά του στο 20% από αυτές, εκείνες αντέδρασαν αρνητικά, ένιωσαν ότι τις έχει ξεγελάσει, ενώ μία από αυτές, πήγε ένα βήμα παραπέρα και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, όταν έκπληκτη έμαθε την αλήθεια!

Ο Andrew δήλωσε αισιόδοξος καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα του εξασφαλίσει ένα καθόλα λειτουργικό πέος, με δέρμα, νεύρα και αιμοφόρα αγγεία από το μπράτσο του. Ο 40χρονος άνδρας υποστήριξε ότι η δημόσια εξομολόγηση για το πρόβλημά του τον έκανε να νιώσει καλύτερα, αφού είχε «σιχαθεί να ζει επί χρόνια μέσα σε ένα ψέμα»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης