Αγγλία: Νοσηλευτής βίαζε αναισθητοποιημένες ασθενείς!

Αγγλία: Νοσηλευτής βίαζε αναισθητοποιημένες ασθενείς!

Είτε τις νάρκωνε, είτε τις βιντεοσκοπούσε κρυφά και ικανοποιούσε την ακόρεστη σεξομανία του - Στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αγγλία: Νοσηλευτής βίαζε αναισθητοποιημένες ασθενείς!
Ένοχος δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου της Οξφόρδης, ένας 29χρονος νοσηλευτής. Η κατηγορία του; Δεν είναι μια. Είναι 27 διαφορετικές, που τον καθιστούν βιαστή και ηδονοβλεψία.

Συγκεκριμένα ο Άντριου Χάτσινσον βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να βιάζει δυο αναίσθητες γυναίκες, μόλις μερικά μέτρα από κάποιους άλλους ασθενείς. Δυο κορίτσια τον έπιασαν επ' αυτοφόρω να βιντεοσκοπεί άλλες γυναίκες και παιδιά μέσα στο νοσοκομείο.

Οι αρχές, ειδοποιήθηκαν και μετά τη σύλληψή του, πραγματοποίησαν έρευνα και στο σπίτι του. Εκεί βρήκαν υλικό που απεικονίζει τον Χάτσινσον να βιάζει μια 18χρονη και μια 35χρονη σε θαλάμους του νοσοκομείου της Οξφόρδης.

Κλείσιμο
Ως ένας από τους παλαιότερους νοσηλευτές εκεί μέσα, ο νοσοκόμος-κτήνος, είχε άδεια, να εξετάζει τους ασθενείς. Όμως αυτό του έδωσε την ευκαιρία να κλέψει μια χειρουργική κάμερα και με αυτή να βιντεοσκοπεί τα σώματα ασθενών του νοσοκομείου. Μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο, ο «ματάκιας» νοσηλευτής, μαγνητοσκοπεί κάτω από τη φούστα μιας κοπέλας, η οποία κάθεται στο κρεβάτι που βρίσκεται ένας ασθενής φίλος της!

Η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε μια συλλογή 1.786 φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας, καθώς και βίντεο σε κινητό, υπολογιστή κάμερα και κάρτες μνήμης.

Πέραν όλων αυτών, ο δράστης, παραδέχτηκε πως κακοποίησε άλλες δυο γυναίκες όταν δούλευε ως εθελοντής σε τέντα νοσηλευτών σε φεστιβάλ άγριας ζωής το 2013.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανώμαλος σεξομανής, δεν είχε ηλικιακές προτιμήσεις, καθώς τα θύματά του ήταν μεταξύ 10-35 ετών! Και φυσικά κανένα από τα θύματα δεν ήξερε τα εγκλήματα του Χάτσινσον γιατί ήταν είτε χωρίς τις αισθήσεις τους, ή βιντεοσκοπούνταν κρυφά.

Παρά τις απίστευτες αποκαλύψεις, ο δικαστής δήλωσε ευχαριστημένος που ο Χάτσινσον δήλωσε ένοχος, καθώς γλίτωσε τα θύματά του από το να πρέπει να υποστούν δίκη για να βρουν το δίκιο τους. «Είμαι σίγουρος ότι θα συνέχιζε να το κάνει, αν δεν τον συνελάμβαναν» συμπλήρωσε.

Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση και η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης