Ινδονησία: Ολόκληρη πόλη «την άκουσε» από κάψιμο ναρκωτικών!

Ινδονησία: Ολόκληρη πόλη «την άκουσε» από κάψιμο ναρκωτικών!

Η αστυνομία έκαψε πάνω από 3 τόνους διάφορων ουσιών με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να νιώθουν ζαλάδες

Ινδονησία: Ολόκληρη πόλη «την άκουσε» από κάψιμο ναρκωτικών!
Οι κάτοικοι της πόλης Τάνγκερανγκ της Ινδονησίας βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με δράκους, τέρατα και διαγαλαξιακά όντα και για όλα αυτά έχουν μόνο την αστυνομία να κατηγορήσουν.

Όχι η αναφορά δεν είναι για κάποια ταινία, αλλά για την απόπειρα της τοπικής αστυνομίας, να ξεφορτωθεί 1,8 κιλά κρυσταλλικής μεθαδόνης, 2.538 χαπιών ecstasy και συνολικά 3,3 τόνων ναρκωτικών. Και πως σκέφτηκε να το κάνει αυτό; Μα φυσικά στήνοντας μια μεγάλη φωτιά σε μια κεντρική πλατεία.

Κλείσιμο


Πονοκέφαλοι και ζαλάδες είναι μόνο τα ήπια περιστατικά που αναφέρθηκαν, σαν αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας καταστροφής του πλήθους των ναρκωτικών συνολικής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ένας δημοσιογράφος ανέφερε πως έπρεπε να καθίσει και να πιει λίγο τσάι, ώστε να συνέλθει από την αφόρητη ζαλάδα που ένιωσε.

Κι όλα αυτά γιατί μπορεί οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα, να φορούσαν προστατευτικές μάσκες, όμως οι παρευρισκόμενοι και όσοι εισέπνευσαν τον καπνό που επεκτάθηκε σε άλλα σημεία, δεν διέθεταν την απαραίτητη προστασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης