ΗΠΑ: Γυναίκα έσωσε λιπόθυμο οδηγό λεωφορείου σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο

ΗΠΑ: Γυναίκα έσωσε λιπόθυμο οδηγό λεωφορείου σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο

Ο 62χρονος έχασε τις αισθήσεις του και παρέμεινε εγκλωβισμένος στο όχημα - Η γυναίκα κατάφερε να τον σώσει μπαίνοντας από το παράθυρο και ανοίγοντας την πόρτα 

ΗΠΑ: Γυναίκα έσωσε λιπόθυμο οδηγό λεωφορείου σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο
Ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στην Τάμπα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε παγιδευτεί στο όχημά του σε λιπόθυμη κατάσταση έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, σώθηκε χάρη σε μία θαρραλέα οδηγό.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο οποίο δεν επέβαιναν μαθητές, και προσέκρουσε σε προπορευόμενο φορτηγό.

Η άμεση αντίδραση της Σάνον Άιβι, μία γυναίκα που βρισκόταν σε απόσταση πέντε αυτοκινήτων πίσω από το λεωφορείο έσωσε τον οδηγό, ενώ καταγράφηκε από την κάμερα του σχολικού.
Σύμφωνα με το βίντεο, λοιπόν, η γυναίκα φαίνεται να σκαρφαλώνει από το παράθυρο του οδηγού και να προσπαθεί να βρει τον μοχλό που ανοίγει την πόρτα, τη στιγμή που έξω από αυτή είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να βοηθήσει τον 62χρονο Όμπρει Λίβερπουλ.
Κλείσιμο

«Ήταν κάτι σαν ένστικτο. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Σκέφτηκα ότι πρέπει να βγάλω αυτό τον άνθρωπο έξω. Να τον βοηθήσω», δήλωσε η γυναίκα στο Fox News, η οποία είδε ανθρώπους να χτυπούν την πόρτα.

«Δεν είχε τις αισθήσεις του. Η γλώσσα του ήταν έξω», πρόσθεσε η γυναίκα, η οποία παρέμεινε με τον 62χρονο μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο. Ο οδηγός πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα και είναι καλά στην υγεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης