Δεν θα εργαστεί ξανά ως αστυνομικός ο άντρας που πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάικλ Μπράουν

Δεν θα εργαστεί ξανά ως αστυνομικός ο άντρας που πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάικλ Μπράουν

Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του - Ο 28χρονος αστυνομικός κρύβεται καθώς φοβάται την κατακραυγή του κόσμου - Σπάνια βγαίνει έξω, αναγκάζεται να μεταμφιέζεται, περιστασιακά πηγαίνει σινεμά, ενώ συνηθίζει να μετακινείται όταν νυχτώνει


Δεν θα εργαστεί ξανά ως αστυνομικός ο άντρας που πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάικλ Μπράουν
«Ο Ντάρεν δεν θα είναι ποτέ ξανά ένας αστυνομικός και ο ίδιος το ξέρει», λέει ο δικηγόρος τού αξιωματικού που πυροβόλησε θανάσιμα τον άοπλο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν στο Σεντ Λούις, στις 4 Αυγούστου.

Ο Ντάρεν Γουίλσον δεν είναι πιθανό να επιστρέψει στην αστυνόμευση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του: «Το θέμα δεν είναι το "εάν θα παυθεί" από τα καθήκοντά του, το θέμα είναι το πότε» δήλωσε ο Neil Bruntrager. 

«Ρεαλιστικά, δεν μπορεί να επιστρέψει στο Σώμα και να εργάζεται ως αστυνομικός, το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό. Δεν έχει καμία ψευδαίσθηση σχετικά με το θέμα αυτό. Αλλά ο τρόπος που θα φύγει, είναι σημαντικός για αυτόν σε πολλά επίπεδα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Κλείσιμο
«Θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, μαζί με την οικογένειά του, να χαράξει νέα πορεία και να κάνει μια νέα καριέρα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του.

Ο 28χρονος αστυνομικός μετά το τραγικό περιστατικό κρύβεται καθώς φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, σε «ασφαλή σπίτια». Σπάνια βγαίνει έξω, αναγκάζεται να μεταμφιέζεται, περιστασιακά πηγαίνει σινεμά, ενώ συνηθίζει να μετακινείται όταν πλέον νυχτώνει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης