Μια σέξι κοκκινομάλλα στην 4η μονάδα τεθωρακισμένων της Ρωσίας

Μια σέξι κοκκινομάλλα στην 4η μονάδα τεθωρακισμένων της Ρωσίας

Ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν κατάφερε να αντισταθεί στην γοητεία της, αν πράγματι ευσταθούν οι φήμες που κυκλοφορούσαν πριν από χρόνια στη Μόσχα, σύμφωνα με τις οποίες, η κοκκινομάλλα Άννα Τσάμπαν ήταν για ένα φεγγάρι ερωμένη του Πούτιν

Μια σέξι κοκκινομάλλα στην 4η μονάδα τεθωρακισμένων της Ρωσίας
Αναστατώνει το ρωσικό στράτευμα με την χαρακτηριστική κόκκινη κόμη και τα σωματικά της προσόντα, που δυστυχώς για τους άνδρες, τα καλύπτει το χακί. Οπλίζει Καλάσνικοφ και οδηγεί τανκς καλώντας τους Ρώσους να ενταχθούν στις επίλεκτες δυνάμεις του στρατού. «Ποιος θα μπορούσε να της αντισταθεί;», σκέφτηκε - και πολύ σωστά- ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιστρατεύοντας την 32χρονη σέξι Ρωσίδα για έναν και μοναδικό σκοπό: να τονώσει το ηθικό των συμπολιτών της αλλά και να στρατολογήσει νέα μέλη.   

Πάντως, ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν κατάφερε να αντισταθεί στην γοητεία της, αν πράγματι ευσταθούν οι φήμες που κυκλοφορούσαν πριν από χρόνια στη Μόσχα, σύμφωνα με τις οποίες, η κοκκινομάλλα Άννα Τσάμπαν ήταν για ένα φεγγάρι ερωμένη του Πούτιν. 

Στο επίμαχο βίντεο, που προβλήθηκε από το ρωσικό δίκτυο «Ren- Tv»,  η χαμογελαστή Τσάπμαν φοράει όλο καμάρι τη στρατιωτική στολή κάνοντας παρέλαση αλλά και επιδεικνύοντας τις στρατιωτικές της ικανότητες αφού ξέρει να χειριστεί με ευκολία ένα Καλάσνικοφ αλλά και να οδηγήσει τεθωρακισμένα τανκς. Η Τσάπμαν, πάντως, δεν συμμετέχει σε όποια κι όποια στρατιωτική μονάδα αλλά στην επίλεκτη 4η μονάδα τεθωρακισμένων της Ρωσίας.

Κλείσιμο


Στο βίντεο, η Τσάπμαν δεν αποχωρίζεται το μακιγιάζ της, αν και στο ρωσικό στρατό δεν επιτρέπεται στις γυναίκες ο καλλωπισμός προσώπου. Και για την καντίνα του ρωσικού στρατού, η Ρωσίδα καλλονή είχε διδαχτεί να πει τα καλύτερα, ότι, δηλαδή, η ποιότητα των τροφίμων είναι... επιπέδου εστιατορίων. 

Σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα, στις αρχές του μήνα, η 4η μονάδα τεθωρακισμένων της Ρωσίας «Kantemirovskaya» αναπτύχθηκε σε διάφορα σημεία της ανατολικής Ουκρανίας, εκεί όπου τον έλεγχο έχουν οι φιλορώσοι αντάρτες. 

Για την «Daily Mail», στόχος του βίντεο  είναι να δείξει στους Ρώσους πολίτες ότι η ζωή στο ρωσικό στρατό είναι παράδεισος χάρη στον ένα και μοναδικό Βλαντιμίρ Πούτιν!





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης