Βρετανία: Αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το θάνατο του αλόγου της!

Βρετανία: Αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το θάνατο του αλόγου της!

Η 42χρονη Στέφανι Λις βρέθηκε νεκρή στον στάβλο να κρατάει στα χέρια της μία τούφα από τη χαίτη του αγαπημένου της Τζέικ

Βρετανία: Αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το θάνατο του αλόγου της!
Ίππευε μαζί του για δέκα χρόνια, απολάμβανε τη φύση έχοντας εκείνον πάντα στο πλευρό της, τον αγαπούσε, τον φρόντιζε και μεγάλωνε μαζί του κι όταν έφτασε η στιγμή εκείνος να φύγει, αποφάσισε να τον ακολουθήσει...

Ο λόγος για την 42χρονη Στέφανι Λις από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία αυτοκτόνησε μία ημέρα μετά το θάνατο του αγαπημένου της αλόγου, Τζέικ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Λις που ζούσε μόνη, είχε αποκαρδιωθεί όταν το άλογό της άρχισε να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα υγείας και παρά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η κατάστασή του δε σημείωσε πρόοδο, αντιθέτως επιδεινώθηκε. 

Κλείσιμο
Όταν, λοιπόν, αποφασίστηκε από τον γιατρό η ευθανασία του Τζέικ, η Λις δεν άντεξε στην ιδέα ότι την επόμενη ημέρα θα ξυπνούσε και δε θα χάιδευε το στιλπνό τρίχωμά του και δε θα φιλούσε την χαριτωμένη μουσούδα του.



Έτσι, λίγες ώρες μετά το θάνατό του η Λις αυτοκτόνησε και βρέθηκε από τους δικούς της στο στάβλο όπου ζούσε ο Τζέικ κρατώντας στα χέρια της μία τούφα από τη χαίτη του.

«Η Στεφ δεν άντεχε να βρίσκεται μακριά από τον Τζέικ και πήρε την απόφαση να τον συνοδεύσει»,  δήλωσε η μητέρα της 42χρονης.

«Η απώλεια, της ράγισε την καρδιά. Για 18 μήνες η κατάστασή του ήταν κακή. Η Στεφ είχε αφοσιωθεί στη φροντίδα του. Τον λάτρευε», συμπλήρωσε η μητέρα της. «Απλώς ήθελε να είναι μαζί του», πρόσθεσε ο πατέρας της. 

Στην κηδεία της, οι φίλοι της ακολούθησαν την πομπή ιππεύοντας άλογα, και πολλοί ήταν όσοι την χαρακτήρισαν «χαρούμενη» και με το «ομορφότερο χαμόγελο».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης