Ιρλανδία: Κακόγουστη φάρσα για τον Έμπολα στοίχησε σε Ιταλό... 2.500 ευρώ

Ιρλανδία: Κακόγουστη φάρσα για τον Έμπολα στοίχησε σε Ιταλό... 2.500 ευρώ

Συνελήφθη επειδή έγραψε «Προσοχή Έμπολα» στο κάλυμμα ενός φλιτζανιού του καφέ που του σέρβιραν κατά τη διάρκεια της πτήσης

Ιρλανδία: Κακόγουστη φάρσα για τον Έμπολα στοίχησε σε Ιταλό... 2.500 ευρώ
Ένας Ιταλός καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο στην Ιρλανδία να καταβάλει 2.500 ευρώ σε μια αγαθοεργία καθώς κρίθηκε ένοχος για μία «κακόγουστη φάρσα» που αφορούσε στον ιό Έμπολα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης μεταξύ Μιλάνου και Δουβλίνου.

Ο Ρομπέρτο Μπινάσκι, 56 ετών, συνελήφθη με τη σύζυγό του και την κόρη του χθες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου επειδή έγραψε «Προσοχή Έμπολα» στο κάλυμμα ενός φλιτζανιού του καφέ που του σέρβιραν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, αυτός ο μηχανικός πληροφορικής που ταξίδευε στην Ιρλανδία για ένα παραστεί σε ένα συνέδριο ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν με το αστείο του.

Κλείσιμο
Ο ίδιος εξήγησε ότι η κόρη ζήτησε έναν καφέ από τον οποίο εκείνος είχε πιει πρώτος. Προτού της τον δώσει έγραψε «Προσοχή Έμπολα» στο κάλυμμα με στόχο να την περιπαίξει για την εμμονή της με την καθαριότητα.

Όταν όμως ανακάλυψαν τις δύο αυτές λέξεις τα μέλη του πληρώματος της ιρλανδικής εταιρείας Aer Lingus, προειδοποίησαν τις αρχές στο έδαφος που στη συνέχεια συνέλαβαν την οικογένεια αμέσως μόλις αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος.

Την φάρσα δεν εκτίμησε ούτε ο δικαστής, που υπογράμμισε ότι, δοθεισών των συνθηκών, ήταν σα να είχε γράψει σε ένα φύλλο χαρτί ότι υπάρχει βόμβα στο αεροσκάφος.

«Πρόκειται πραγματικά για μια κακόγουστη φάρσα» κατέληξε ο δικαστής και καταδίκασε τον Μπινάσκι να καταβάλει 2.500 ευρώ σε μια φιλανθρωπική πράξη υπέρ των αστέγων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης