Γιατί οι πλούσιοι κάνουν μπάνιο σε κόκκινο κρασί

Γιατί οι πλούσιοι κάνουν μπάνιο σε κόκκινο κρασί

Τις ευεργετικές ιδιότητες του οίνου ανακάλυψαν όσοι έχουν τη δυνατότητα να γεμίζουν τη μπανιέρα τους με πανάκριβο κρασί και να αποκτούν υγεία και ευεξία

Γιατί οι πλούσιοι κάνουν μπάνιο σε κόκκινο κρασί
Το μπάνιο σε κόκκινο κρασί είναι το νέο τρεντ στις τάξεις των πλουσίων. Η μόδα πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 1990, όμως ο διάσημος αμερικανός μπασκετμπολίστας Αμάρε Στουνταμάιρ το επανέφερε. Αρκούσε να ποστάρει μια φωτογραφία του από τη μπανιέρα με τον κόκκινο κρασί στο Instagram και ξαφνικά όλοι ήθελαν να το δοκιμάσουν. 

Μάλιστα για την πρακτική αυτή υπάρχει και όρος «οινοθεραπεία», που θεωρείται πως έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία και την ευεξία όσων την απολαμβάνουν, κυρίως όσον αφορά στην κυκλοφορία του αίματος και το άνοιγμα των πόρων του δέρματος. 

Κλείσιμο

Ο Στουντεμάιρ στην μπανιέρα του με το κόκκινο κρασί

Μάλιστα ο Στουντεμάιρ μίλησε για την αγαπημένη του συνήθεια και είπε πως την απολαμβάνει τους τελευταίους οκτώ μήνες, κυρίως ως αποθεραπεία για τους αγώνες του. 

Εκτός από την θεραπεία κατ' οίκον, που μπορεί ο καθένας να κάνει αναλόγως με τα χρήματα - και την μπανιέρα - που διαθέτει, υπάρχουν και ινστιτούτα που παρέχουν ολοκληρωμένη σειρά: το απλό μπάνιο κοστίζει 75 δολάρια, η θεραπεία προσώπου 205 δολάρια και το μασάζ 195 δολάρια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης