Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί σκοτώνουν εν ψυχρώ νεαρό Παλαιστίνιο

Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί σκοτώνουν εν ψυχρώ νεαρό Παλαιστίνιο

Ο νεαρός άντρας περπατούσε στα συντρίμμια του σπιτιού του, ψάχνοντας για μέλη της οικογένειάς, όταν δέχτηκε τα πυρά ενός ελεύθερου σκοπευτή

Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί σκοτώνουν εν ψυχρώ νεαρό Παλαιστίνιο
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το παρακάτω βίντεο το οποίο δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα και απεικονίζει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού Παλαιστίνιου από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός άντρας μεταφέρει αρχικά έναν τραυματία συμπολίτη του και στη συνέχεια περπατά μαζί με άντρες και γυναίκες από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να βοηθήσουν τους ανυπεράσπιστους κατοίκους.

Ο άντρας περπατά πάνω στα συντρίμμια του σπιτιού του, ψάχνοντας για μέλη της οικογένειάς του αλλά και φίλους του, έπειτα από έναν βομβαρδισμό που κατέστρεψε τη γειτονία του, στη συνοικία της Σατζάγια

Κλείσιμο
Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο άντρας πέφτει στο έδαφος. Τρομοκρατημένες οι γυναίκες προσπαθούν καταλάβουν τι συμβαίνει. Μέσα σε λίγα λεπτά δέχεται άλλον ένα πυροβολισμό, από έναν ελεύθερο σκοπευτή, όπως αποδείχθηκε.


Οι διασώστες που βρίσκονται γύρω του χωρίζονται σε δύο ομάδες και προσπαθούν να προστατευτούν, παρακολουθώντας τον άντρα με το πράσινο μπλουζάκι να πεθαίνει αβοήθητος πάνω στα συντρίμμια. Ο νεαρός Παλαιστίνιος δέχεται τότε και έναν τρίτο πυροβολισμό

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή και το βίντεο τραβήχτηκε από έναν ακτιβιστή του Φιλο-παλαιστινιακού Διεθνούς Κινήματος Αλληλεγγύης.



«Είδαμε έναν άνθρωπο να δολοφονείται μπροστά μας»,δήλωσε, μιλώντας στο Newsweek ο
Τζο Κάτρον, αμερικανός ακτιβιστής του ISM στη Γάζα, προσθέτοντας ότι ο νεαρός προσπαθούσε να φτάσει στην οικογένειά του στην Σατζάγια.

«Δεν είχε νέα τους και ανησυχούσε για εκείνους. Οι σκοπευτές τον σκότωσαν και συνέχισαν να πυροβολούν, ενώ ήταν τραυματισμένος στο έδαφος», είπε.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης