Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο Πούτιν φέρεται ακριβώς σαν τον Χίτλερ»

Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο Πούτιν φέρεται ακριβώς σαν τον Χίτλερ»

Ενδιαφέρον έχει πάντως το τι θα ειπωθεί στην προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου συνάντηση του Πρίγκιπα με τον Πούτιν στη Γαλλία

Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο Πούτιν φέρεται ακριβώς σαν τον Χίτλερ»
«Ο Πούτιν συμπεριφέρεται ακριβώς σαν τον Χίτλερ».

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο Πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας, σχολιάζοντας τη στάση και τις κινήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανική κρίση, συνδέοντας ουσιαστικά τον Ρώσο Πρόεδρο με τον Φύρερ.

Ο Κάρολος φέρεται να έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μουσέιο Μετανάστευσης στον Καναδά -όπου περιοδεύει- απευθυνόμενος σε μία γυναίκα η οποία του αποκάλυψε ότι έχασε όλη την οικογένειά της στο Ολοκαύτωμα, λέγοντάς της ότι ο Πούτιν είναι ο Χίτλερ του σήμερα.


Κλείσιμο
Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail σχολιάζει τις δηλώσεις, αναφέροντας ότι μπορούν να προκαλέσουν «διεθνή διαμάχη». Όπως τονίζει, μπορούν να εξεταστούν και ως έντονη κριτική για την αποτυχία της Δύσης να αντιμετωπίσει τον Πούτιν, περιορίζοντας τις κινήσεις του στην ανατολική Ουκρανία.

Ενδιαφέρον έχει πάντως το τι θα ειπωθεί στην προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου συνάντηση του Πρίγκιπα με τον Πούτιν στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης