ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο ελκυστικοί πολιτικοί στον κόσμο

Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο ελκυστικοί πολιτικοί στον κόσμο

Ποιος καταλαμβάνει την πρώτη θέση και ποιος την τελευταία;

Δείτε ποιοι είναι οι δέκα πιο ελκυστικοί πολιτικοί στον κόσμο

Μπορεί κάποιοι από αυτούς να έχουν απογοητεύσει από το πολιτικό τους έργο, άλλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητοί, όμως, και οι δέκα είναι γοητευτικοί και σύμφωνα με ιστοσελίδα είναι οι πιο ελκυστικοί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ποιοι είναι, λοιπόν, εκείνοι που ξεχωρίζουν για την εμφάνισή τους περισσότερο από το έργο τους; Άραγε στην κατάταξη του ιστότοπου Sport Rich List συμπεριλαμβάνεται και κάποιος εκπρόσωπος της ελληνικής πολιτικής σκηνής;

Σύμφωνα με τη λίστα, την πρωτιά καταλαμβάνει η πρώην υπουργός Ισότητας της Ιταλίας, Μάρα Καρφάνια, η οποία εγκατέλειψε τον κόσμο του θεάματος, τις γυμνές φωτογραφίσεις και αφιερώθηκε στην πολιτική και δη στο μπερλουσκονικό, Λαό της Ελευθερίας.


Κλείσιμο

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο 47χρονος πρόεδρος του Μεξικό, Ενρίκε Πένια Νιέτο, ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα που μαστίζει τη χώρα.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η λάτρης της μόδας, η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν, Χίνα Ραμπάνι Χαρ.

Έκπληξη προκαλεί η τέταρτη θέση, καθώς σε αυτή φιγουράρει η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν. Παρότι η 50χρονη είχε γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τις γκάφες της και την σκληρή πολιτική της θέση απέναντι σε ζητήματα όπως η οπλοκατοχή, αυτή τη φορά επανέρχεται στην επιφάνεια χάρη στην εμφάνισή της. Σωστή ή όχι η επιλογή, θα το κρίνουν οι αναγνώστες, αν και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει με επιτυχία σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς.

Μπορεί να άφησε το στίγμα του στο κρίκετ, όμως, ο Ιμράν Καν από το Πακιστάν τα τελευταία χρόνια δίνει έναν άλλο αγώνα σε ένα διαφορετικό γήπεδο, αυτό της πολιτικής, αφού το 1996 ίδρυσε το Κίνημα για τη Δικαιοσύνη. Στο μεταξύ, όμως, βγαίνει πέμπτος στη μάχη για τον πιο όμορφο πολιτικό στον κόσμο.

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και χρόνια, ωστόσο, μυστήριο ακόμα καλύπτει τη σχέση της Αλίνα Καμπάεβα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν. Ότι και να συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, η πρώην αθλήτρια της ενόργανης και πλέον στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας, καταλαμβάνει την έκτη θέση στα άτυπα αυτά καλλιστεία.

Τι κι αν απέτυχε στον αγώνα του για τις προεδρικές εκλογές, ο Ρεπουμπλικανός Μιτ Ρόμνεϊ μπορεί να στεγνώσει τα δάκρυά του, που ίσως τρέχουν ακόμα, καθώς θεωρείται ο έβδομος πιο ελκυστικός πολιτικός στον κόσμο.

Ποια, όμως, είναι η επόμενη στη λίστα; Η για πολλούς άγνωστη πολιτικός από το Ισραήλ Ορλι Λεβι - Αμπεκασίς, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους νέους της χώρας της.

Προτελευταίος, έρχεται ο 35χρονος Σουηδός, Χανς Λίντε, ο οποίος ομολογουμένως μόνο χάρη στην εμφάνισή του θα μπορούσε να μεταπείσει τους ψηφοφόρους και ειδικά τις γυναίκες να ψηφίσουν μαζικά το κόμμα της Αριστεράς.

Μάλλον αδικημένη είναι η Περουβιανή, Λουτσάνα Λεόν, καθώς έρχεται τελευταία στην κατάταξη της ιστοσελίδας. Η κόρη του Ρόμουλο Λεόν Αλεγκρία της Αμερικανικής λαϊκής επαναστατικής συμμαχίας, που εξελέγη μέλος του Κογκρέσου, δεν πρέπει να απογοητεύεται, καθώς στη χώρα της θεωρείται μία από τις ομορφότερες πολιτικούς.

Αυτοί που ίσως απογοητευτούν, ωστόσο, είναι οι εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτικής, οι οποίοι μάλλον αφήνουν αδιάφορους όσους είχαν την ιδέα για τη λίστα με τους δέκα ωραιότερους πολιτικούς στον κόσμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης