Κάννες: Στριπτίζ αλά... Femen στο κόκκινο χαλί

Κάννες: Στριπτίζ αλά... Femen στο κόκκινο χαλί

Με στυλ που παραπέμπει στις ημίγυμνες ακτιβίστριες Femen μια νεαρή γυναίκα με ξανθιά περούκα γδύθηκε μένοντας μόνο με ένα… εύθραυστο «εσώρουχο»

Κάννες: Στριπτίζ αλά... Femen στο κόκκινο χαλί

Από κάθε μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός δε λείπουν τα περίεργα, οι διαμαρτυρίες, οι εκκεντρικές εμφανίσεις και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και τα στριπτίζ.

Στην τελευταία κατηγορία συγκαταλέγεται το θέαμα που προσέφερε μία καλλίπυγος νεαρά, η οποία αποφάσισε να κάνει την παρουσία της αισθητή στο Φεστιβάλ Καννών.


Κλείσιμο

Έτσι, την ώρα που οι εκλεκτοί καλεσμένοι και στελέχη κινηματογραφικών ταινιών παρήλαυναν στο κόκκινο χαλί, μία γυναίκα με ξανθιά περούκα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από εκείνους και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα της.

Αφού έβγαλε το εφαρμοστό φόρεμά της, αποκάλυψε το γυμνό της στήθος, επιδεικνύοντας τις βαμμένες με κόκκινη μπογιά θηλές της.



Όσο για το υπόλοιπο κορμί της, η νεαρή το είχε επιλεκτικά «ντύσει» με ταινία που έγραφε «εύθραυστον».

Άγνωστο παραμένει αν επρόκειτο για μία διαμαρτυρία αλά Femen ή αν αποτελούσε μέρος της προώθησης της ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ «Maps to the star», της οποίας εκείνη τη στιγμή πραγματοποιείτο η προβολή.



Σε κάθε περίπτωση, η γυμνή της εμφάνιση άφησε παντελώς αδιάφορους τους παρευρισκόμενους, εκτός από τους φωτογράφους που άστραψαν μαζικά τα φλας τους για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης