Μπλεξίματα με ναρκωτικά για έναν εκ των υιών της πρώην του Ολάντ

Μπλεξίματα με ναρκωτικά για έναν εκ των υιών της πρώην του Ολάντ

Και ενώ η ίδια η Τριερβελέρ επισκέπτεται την πολύπαθη Αϊτή, υποσχόμενη να μεταφέρει στον Ολάντ την εικόνα που αντίκρισε...

Μπλεξίματα με ναρκωτικά για έναν εκ των υιών της πρώην του Ολάντ
H Βαλερί Τριερβελέρ, που βρίσκεται στην Αϊτή για ανθρωπιστικούς λόγους, εξέφρασε την επιθυμία να μεταφέρει το κλίμα της πολύπαθης χώρας στον πρώην εραστή της και πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Μόλις πάτησε όμως το... πόδι της στη χώρα που ακόμη προσπαθεί να ορθοποδήσει από τον ισχυρό σεισμό του 2010, είχε άσχημα μαντάτα. Ένας από τους γιους της συνελήθη στο Παρίσι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο ένας εκ των τριών υιών της Γαλλίδας δημοσιογράφου -δεν κατονομάζεται ποιος- συνελήφθη έξω από νυχτερινό κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας έχοντας στην κατοχή του αμφεταμίνες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το περιοδικό "Closer", ο άτακτος γιος αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
   
Την ίδια ώρα, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, πραγματοποιούσε επίσκεψη ανθρωπιστικού χαρακτήρα στην Αϊτή για λογαριασμό της οργάνωσης "Λαϊκή Αρωγή" (Secours Populaire Français, SPF).

Η Βαλερί υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει για όσα είδε εκεί στον πρώην σύντροφό της. "Είναι πολύ πιθανό να του δώσω ένα μήνυμα για τα όσα είδα στην Αϊτή.  Όμως, ξέρω ότι ο Ολάντ έχει υποσχεθεί ότι θα έρθει στην Αϊτή το 2015 και επομένως θα τα δει και ο ίδιος" είπε η Τριερβελέρ.

Κατά την τριήμερη παραμονή της στη χώρα, η Γαλλίδα δημοσιογράφος επισκέφθηκε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο και ένα σχολικό συγκρότημα για 1.200 παιδιά που χρηματοδοτείται από τη μη κυβερνητική οργάνωση και περιλαμβάνει καντίνα, αίθουσα πληροφορικής, ατελιέ ραπτικής και αναρρωτήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης