Μόνικα Λεβίνσκι: Της ανταπέδωσε ο Κλίντον το... ανάρμοστο;

Μόνικα Λεβίνσκι: Της ανταπέδωσε ο Κλίντον το... ανάρμοστο;

Αυτό υπαινίσσεται η ίδια, στην πολύκροτη συνέντευξή της στο Vanity Fair

Μόνικα Λεβίνσκι: Της ανταπέδωσε ο Κλίντον το... ανάρμοστο;
Στις 13 Μαΐου κυκλοφορεί επισήμως το περιοδικό Vanity Fair με την πολύκροτη συνέντευξη της Μόνικα Λεβίνσκι. Οι συντάκτες του New York Magazine, ωστόσο, έχοντας πρόσβαση σε όλο το υλικό, κατέγραψαν εννέα πράγματα που έμαθαν από την εξομολόγηση της πρώην ερωμένης του Μπίλ Κλίντον:

1. Η άποψη της για το Διαδίκτυο είναι συγκεκριμένη. «Μπορεί να μην γίναμε μια πιο σκληρή και αδιάφορη κοινωνία, παρ' όλο που έτσι νιώθω, αλλά το Internet σίγουρα έχει αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο που επικοινωνούμε μεταξύ μας. Η ευκολία, η ταχύτητα, η απόσταση έχουν αλλάξει, αλλά αυτό σημαίνει ότι γινόμαστε πιο ψυχροί, πιο βιαστικοί και δεν σκεφτόμαστε και τόσο τα λάθη και τις φάρσες που κάνουμε. Έχοντας ζήσει τη δημόσια ταπείνωση, με εντυπωσιάζει πως όλοι μας μπορούμε και ζούμε έτσι».

2. Παρ' όλα αυτά, «γκουγκλάρει» τον εαυτό της συχνά. «Ναι, ανά περιόδους γκουγκλάρω τον εαυτό μου, και έτσι έμαθα και ένα σχόλιο της Χίλαρι Κλίντον για μένα, νομίζω με είχε αποκαλέσει "ναρκισιστική τρελή»". Παρακολουθώ και την ποπ κουλτούρα και τους νέους μουσικούς και τα νεανικά trends».

Κλείσιμο


3. Για τη Μόνικα, η αυτοκτονία του γκέι μαθητή του κολεγίου Rutgers, Tyler Clementi, ήταν η στιγμή που την άλλαξε και την ώθησε να μιλήσει και η ίδια. «Θα τολμήσω να ταράξω το σύμπαν των Κλίντον; Είχα και εγώ σκεφτεί την αυτοκτονία, όταν είχε ξεκινήσει η έρευνα για μένα» εξομολογείται η Λεβίνσκι.

4. Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του 2002, με τίτλο «Η Μόνικα σε λευκό και μαύρο», οικειοθελώς. «Ελπίζοντας να ρίξω φως στην υπόθεση και να γυρίσω το θέμα από την πεολειχία σε πιο σοβαρά ζητήματα. Αλλά οι άνθρωποι ενδιαφέρονταν μόνο για τις σεξουαλικές λεπτομέρειες του σκανδάλου. Δεν είδα κανέναν να σχολιάζει τις σεξιστικές διακρίσεις, το πώς εγώ ως γυναίκα αντιμετωπίστηκα και το γεγονός οτι ακόμα και οι γονείς μου παγιδεύτηκαν στην ανακριτική διαδικασία».



5. Έχει δυσκολευτεί οικονομικά πάρα πολύ. «Κατάφερα να επιβιώσω, αλλά με πολύ λίγα, με μικρά δικά μου πρότζεκτ και δουλειές εδώ κι εκεί, με start-ups που είχα ξεκινήσει και φυσικά δάνεια από φίλους και γονείς» δηλώνει και αρνείται κατηγορηματικά ότι της πρόσφεραν 12 εκατομμύρια δολαρια για μια αυτοβιογραφία, όπως είχε διαρρεύσει στον Τύπο. Αναφέρει όμως ότι πολλοί οργανισμοί δεν δέχτηκαν να την προσλάβουν, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο. 

6. Δεν θα ψηφίσει τη Χίλαρι. Παρ' όλο που θεωρεί ότι είναι μια ουσιαστική Δημοκρατική, δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ότι η Χίλαρι δημοσίως την αποκάλεσε νάρκισσο και τρελή. «Το καταλαβαίνω, έπρεπε να καταγραφεί δημοσίως ότι η Χίλαρι μειώνει την ερωμένη του άντρα της. Μπορεί να θεώρησε οτι ο άντρας της έσφαλε, αλλά όλος της ο θυμός ήταν πάνω σε μένα και στη γυναικεία φύση γενικώς, κάτι που βρίσκω λάθος».

7. Δεν θεωρεί τον εαυτό της φεμινίστρια. «Δεν με στήριξε καμία φεμινίστρια κατά τη δεκαετία του '90, όταν όλοι με καταδίωξαν. Ήλπιζα σε κάτι τέτοιο, όταν με πήγαιναν από τον Άννα στον Καϊάφα, αλλά δεν έγινε -αντιθέτως με κατηγόρησαν. Σέβομαι τις φεμινίστριες και χαίρομαι για αυτά που έκαναν τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά δεν θεωρώ ότι ανήκω στο κίνημα του φεμινισμού».



8. Και σε σχέση με τον πρώην πρόεδρο; Την ικανοποίησε... ερωτικά και εκείνος; Με έναν πλάγιο τρόπο, η Λεβίνσκι δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο Μπιλ Κλίντον ανταπέδωσε το στοματικό σεξ. «Δεν είπα ποτέ οτι ΔΕΝ ανταπέδωσε» λέει αινιγματικά.

9. Ζητάει βοήθεια και στήριξη τώρα από τις γυναίκες που θεωρεί ότι δεν αλληλοϋποστηρίζονται αρκετά, αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν την έχει λάβει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης