Γιούλια Τιμοσένκο: «Αλλαγμένη» παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό...

Γιούλια Τιμοσένκο: «Αλλαγμένη» παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό...

Μετά την ταλαιπωρία της φυλακής, φαίνεται πως η πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας το έριξε στην «περιποίηση» - Δείτε τις φωτογραφίες του «πριν» και «μετά»

Γιούλια Τιμοσένκο: «Αλλαγμένη» παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό...
Μια νέα συζήτηση έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες, για μια «πτυχή» του ουκρανικού ζητήματος, αρκετά διαφορετική από το πολεμικό σκηνικό και τις μάχες που εκτυλίσσονται στην ανατολική χώρα.

Πρόκειται για την Γιούλια Τιμοσένκο, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες αυτή την ώρα στην Ουκρανία, που μάλιστα διεκδικεί εκ νέου την προεδρεία της χώρας. Στις πρόσφατες εμφανίσεις της λοιπόν, η πρώην πρόεδρος εμφανίζεται κάπως «διαφορετική»: Το πρόσωπο πιο φουσκωμένο, τα χείλη κάπως πιο έντονα και στο μέτωπο ούτε μια ρυτίδα...


Η Γιούλια Τιμοσένκο, με το πρόσωπό της εμφανώς πρησμένο, σε πρόσφατη ομιλία της
Κλείσιμο

Οι επικριτές της την κατηγορούν πως το έριξε στην κούρα ομορφιάς, την ώρα που η χώρα της μετρά καθημερινά όλο και περισσότερους νεκρούς, ενώ η κρίση, όχι μόνο δεν μοιάζει να αποκλιμακώνεται, αλλά να χειροτερεύει μέρα με την ημέρα.

Οι εικόνες της ίδιας από την εμφάνισή της στην πλατεία Μεϊντάν του Κιέβου αμέσως μετά την αποφυλάκισή της σε σχέση με αυτές που τη δείχνουν σε πρόσφατες παρουσίες της, είναι ενδεικτικές. Λέτε να είναι απλώς η ταλαιπωρία της φυλακής;


Η Τιμοσένκο κατά την ομιλία της στην πλατεία Μεϊντάν, αμέσως μετά την αποφυλάκισή της, απευθύνει χαιρετισμό στο συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ ρυτίδες σχηματίζονται γύρω από τα μάτια και στο μέτωπό της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης