«Δεν μπορώ να ξεχάσω όσα έζησα 11 χρόνια στο σπίτι του Άριελ Κάστρο»

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όσα έζησα 11 χρόνια στο σπίτι του Άριελ Κάστρο»

Κι όμως, παρά τον πόνο, η Μισέλ Νάιτ, τον συγχωρεί, λέγοντας απλά ότι «έτσι είναι η ζωή»


«Δεν μπορώ να ξεχάσω όσα έζησα 11 χρόνια στο σπίτι του Άριελ Κάστρο»
Την τελευταία εβδομάδα η Μισέλ Νάιτ, μία από τις τρεις γυναίκες που πέρασαν περίπου δέκα χρόνια από τη ζωή τους, «φυλακισμένες» στο σπίτι του απαγωγέα τους, Άριελ Κάστρο, παραχώρησε μία σειρά από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις σε γνωστά αμερικανικά αλλά και βρετανικά δίκτυα για τα γεγονότα που τη «στιγμάτισαν» και άλλαξαν τη ζωή της.

Αν και έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που οι αρχές τις απελευθέρωσαν από το σπίτι του Κάστρο στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μισέλ δεν μπορεί να ξεχάσει ότι για τον Κάστρο ήταν απλά ένας «σάκος του μποξ».

Κι όμως, παρά τον πόνο, εκείνη τον συγχωρεί, λέγοντας απλά ότι «έτσι είναι η ζωή», όπως γράφει και στο βιβλίο της που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ.

Κλείσιμο
«Ήξερα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για εμένα», είπε η Μισέλ -η οποία είχε απαχθεί από τον Κάστρο τον Αύγουστο του 2002 σε ηλικία 21 ετών- μιλώντας για το πως κατάφερε να μείνει ζωντανή έπειτα από 11 χρόνια αιχμαλωσίας και απίστευτης κακομεταχείρησης.



Η  Νάιτ είπε ότι προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της, αν και αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον στενές επαφές με τις άλλες δύο κοπέλες, την Αμάντα Μπέρι 27 ετών και την Τζίνα Ντε Χεσούς, 23 ετών.

Η Νάιτ αποκάλυψε ότι θέλουν τον χρόνο τους για να βρουν ξανά τον εαυτό τους, ωστόσο, όπως είπε, η αγάπη που τρέφει η μία για την άλλη είναι μεγάλη.

'

Μιλώντας για τα χρόνια που πέρασε στο σπίτι-κολαστήριο του Κάστρο είπε ότι αν και πέθαινε κάθε μέρα από την πείνα και ο απαγωγέας της τη βίαζε και την χτυπούσε επανειλημμένα, εκείνη κατάφερε απλά να γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Σημειώνεται ότι ο  Άριελ Κάστρο καταδικάστηκε την 1η Αυγούστου 2013 σε ισόβια, ομολογώντας την ενοχή του ώστε να αποφύγει την εκτέλεση. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο, ο 53χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του σε φυλακή στο Οχάιο.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης