Μόνικα Λεβίνσκι: Θα θάψω το μπλε φόρεμα με το λεκέ

Μόνικα Λεβίνσκι: Θα θάψω το μπλε φόρεμα με το λεκέ

Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Μπιλ και την Χίλαρι Κλίντον αποκαλύπτει ότι την περίοδο του σκανδάλου είχε αυτοκτονικές τάσεις

Μόνικα Λεβίνσκι: Θα θάψω το μπλε φόρεμα με το λεκέ

Το όνομά της ταυτίστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα ροζ σκάνδαλα που μονοπώλησαν τα αμερικανικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ έκτοτε πασχίζει να κατασταλάξει κάπου επαγγελματικά καθώς το φορτίο που κουβαλάει ακόμα είναι βαρύ.

Η 40χρονη πλέον Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως χάρη στην ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair αποκαλύπτει πώς βίωσε την υπόθεση με τον περίφημο… λεκέ, και μιλάει για πρώτη φορά ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Μάλιστα, δήλωσε πως αποφάσισε να μιλήσει τώρα, έπειτα από την αυτοκτονία ενός 18χρονου, ο οποίος δεχόταν εκφοβισμό έπειτα από την κυκλοφορία βίντεο όπου απεικονίζεται να φιλάει έναν άλλο άνδρα.

Κλείσιμο

Όπως είπε η Λεβίνσκι, έπειτα από την αποκάλυψη της αυτοκτονίας του νεαρού, η μητέρα της ξαναβίωσε τις στιγμές όπου η κόρη της είχε «σκοτεινές» σκέψεις.

«Η μητέρα μου ξαναζούσε το 1998, όταν δε με άφηνε από τα μάτια της. Ξαναζούσε εκείνες τις εβδομάδες όπου έμενε μαζί μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ γιατί είχα αυτοκτονικές τάσεις. Η ντροπή, η περιφρόνηση, ο φόβος… την είχαν κάνει να φοβάται ότι θα αφαιρούσα τη ζωή μου», αναφέρει η Λεβίνσκι.

Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα ότι η μαρτυρία της μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που βιώνουν αντίστοιχες στιγμές εξευτελισμού.

Την ίδια στιγμή, διέψευσε τις φήμες που υποστήριζαν ότι είχε δεχθεί προσφορά ύψους 12 εκατ. δολαρίων για να γράψει βιβλίο όπου θα εξιστορούσε με κάθε λεπτομέρεια την ερωτική της σχέση με τον Κλίντον.

Παράλληλα, δήλωσε πως έφτασε η στιγμή να «κάψει τον μπερέ και να θάψει το μπλε φόρεμα» με τον λεκέ, εννοώντας ότι θέλει να σβήσει μια για πάντα τις αναμνήσεις από την περίοδο του σκανδάλου.

«Μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εμένα και τον πρόεδρο Κλίντον. Αφήστε με να το πω και πάλι: Εγώ μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν», επισήμανε η Λεβίσνκι.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης