Ο Πιστόριους απείλησε μάρτυρα στο δικαστήριο

Ο Πιστόριους απείλησε μάρτυρα στο δικαστήριο

Τι είπε ο παραολυμπιονίκης και τρομοκράτησε στενή φίλη της Ρίβα Στέενκαμπ την ώρα που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα

Ο Πιστόριους απείλησε μάρτυρα στο δικαστήριο

Κλαίει, κάνει εμετό, με δυσκολία αρθρώνει λέξεις, αλλά και… απειλεί μάρτυρες, ο Όσκαρ Πιστόριους κατά τη διάρκεια της δίκη του για το θάνατο της αγαπημένης του Ρίβα Στέενκαμπ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παραολυμπιονίκης φέρεται να απείλησε την Κιμ Μάιερς, στενή φίλη της αδικοχαμένης καλλονής, ενώ εκείνη βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Πως μπορείς να κοιμάσαι τα βράδια;», φέρεται να είπε μόλις πλησίασε σιγά - σιγά την Μάιερς, ο άλλοτε ήρωας της Νοτίου Αφρικής,

Κλείσιμο
Η ίδια η Μάιερς, η οποία ενδέχεται να καταθέσει για την υπόθεση της δολοφονίας της φίλης της, υποστήριξε πως ο αθλητής την απείλησε χαμηλόφωνα ενώ περνούσε από δίπλα της.

Ο συνήγορός της, μάλιστα, επισήμανε πως το ύφος του Πιστόριους ήταν «απειλητικό».

Μιλώντας στον Independent ο συνήγορος δήλωσε ότι υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν το περιστατικό και χαρακτήρισε ότι η Μάιερς ήταν «τρομοκρατημένη».

Μάλιστα, τόνισε πως με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι είναι ένας άνθρωπος που «μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί, ανεξαρτήτως των συνεπειών. Το ότι πλησίασε έναν πιθανό μάρτυρα σε δίκη για φόνο και έκανε αυτό είναι ανήκουστο».

Από την άλλη, ο συνήγορος του αθλητή έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τονίζοντας πως ουδέποτε ο πελάτης του είπε κάτι ανάλογο.

Στους δημοσιογράφους ο Πιστόριους επισήμανε πως δε μιλάει με τους φίλους της Ρίβα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, προσθέτοντας ότι τους συναντάει στους διαδρόμους του δικαστηρίου, τους ανοίγει τις πόρτες για να περάσουν και εκείνοι δεν τον κοιτούν στα μάτια.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης