Υπάλληλος της Paypal απολύθηκε μετά τα απρεπή σχόλια στο Twitter για συναδέλφους του

Υπάλληλος της Paypal απολύθηκε μετά τα απρεπή σχόλια στο Twitter για συναδέλφους του

Λεκτικός πόλεμος μεταξύ της εταιρείας και του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της

Υπάλληλος της Paypal απολύθηκε μετά τα απρεπή σχόλια στο Twitter για συναδέλφους του
«Είναι μία άχρηστη μάνατζερ . Είναι ένα... σκ...ό» έγραψε στο Twitter πρώην υπάλληλος της Paypal αναφερόμενος στην αντιπρόεδρο του τομέα επικοινωνίας της εταιρείας και λίγο μετά η Paypal του έδειξε την έξοδο.

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει λεκτικός πόλεμος μεταξύ της Paypal, πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών, και του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της, Ρακές Αγκρόουαλ, μετά τα υβριστικά σχόλια που ανήρτησε ο ίδιος στο Twitter σε βάρος συναδέλφων του.

Λίγες ώρες μετά τα ανάρμοστα σχόλια του Ρακές στο Twitter για συναδέλφους του , η διεύθυνση της Paypal του έδειξε την έξοδο. Ο ίδιος χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες για τις πράξεις του, από την Παρασκευή το βράδυ προέβη σε απρεπείς χαρακτηρισμούς για ηχηρά ονόματα της Σίλικον Βάλλεϋ, όπως η Κριστίνα Σμίντλεϊ, αντιπρόεδρος του τομέα επικοινωνίας της Paypal.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση των διόλου κολακευτικών σχολίων του για την αντιπρόεδρο του τομέα επικοινωνίας της Paypal, Σμίντλεϊ, ο Ρακές τα απέσυρε όπως και άλλα απρεπή «τιτβίσματά του» σπεύδοντας μάλιστα να επισημάνει ότι, μέσα στις επόμενες ώρες, θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτά. Ο ίδιος εξηγεί πάντως, ότι αισθάνεται πολύ κουρασμένος και άυπνος.

Μετά το «τιτίβισμα» της Paypal ότι ο Ρακές απολύεται, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως έτσι κι αλλιώς δεν σκόπευε να μείνει στην Paypal αφού θέλει να διευθύνει τη δική του εταιρεία «Redesign Mobile». «Οι απασχολούμενοι στην εταιρεία είναι τρεις: εγώ, η βοηθός μου και η μικρότερη κόρη μου», γράφει στο Twitter. 

«H Paypal έχει μηδενική ανοχή σε όσους δε σέβονται τους άλλους», αναφέρει στην ιστοσελίδα κοινής δικτύωσης η πύλη ηλεκττρονικών πληρωμών με τον Ρακές να δημοσιεύει στο Twitter την επιστολή παραίτησής του που δείχνει ότι ο ίδιος είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει την Paypal προτού αυτή τον... ξαποστείλει.   

«O Ρακές Aγκρόουαλ που είχε αναλάβει τον περασμένο Μάρτιο επικεφαλής της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών για την παγκόσμια στρατηγική δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Paypal», ανακοίνωσε στο Twitter η Paypal πληρώνοντάς τον με το ίδιο νόμισμα.
 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης