Ζητείται... μπάτλερ για επάλειψη αντιηλιακού

Ζητείται... μπάτλερ για επάλειψη αντιηλιακού

Θέση αποκλειστικά για άνδρες με προσόντα... μοντέλου στο πολυτελές ξενοδοχείο South Beach Ritz-Carlton – Από το 2010 έως σήμερα η θέση έχει “χηρέψει” δύο φορές!

Ζητείται... μπάτλερ για επάλειψη αντιηλιακού
Σας αρέσει να περνάτε χρόνο στον ήλιο, γύρω και μέσα από πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων, να απλώνετε αντιηλιακές λοσιόν σε κούκλες γυναίκες και επιπλέον να πληρώνεστε 20 δολάρια την ώρα γι΄αυτό; Τότε υπάρχει μια θέση ειδικά για εσάς, αρκεί να πεταχτείτε μέχρι τις ΗΠΑ και το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Νότια Ακτή του Μαϊάμι!



Κλείσιμο
Όσοι γελάσατε με τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που περιγράφει τις περιπέτειες δύο φίλων που έπιασαν δουλειά σε ξενοδοχείο, “ένας στην πισίνα, ένας στην κουζίνα”, σκεφτείτε πως όντως υπάρχει αυτή η περίφημη θέση στην πισίνα και πως όντως υπάρχει κάποιος που “κι αυτός λάδι βάζει”. Μόνο που για να το κάνει αυτό πληρώνεται αδρά, κυκλοφορεί με επώνυμα σπορ ρούχα, ζει σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον και συνήθως κάνει γνωριμίες που του εξασφαλίζουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Εξ' ου και η συγκεκριμένη θέση, που το ξενοδοχείο Ritz-Carlton περιγράφει ως “μπάτλερ ηλιοθεραπείας” (tanning butler), σπανίως καλύπτεται από ένα άτομο για περισσότερες από μία ή δύο σεζόν. Με δεδομένο πως οι “τυχεροί” επιλέγονται από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου με συγκεκριμένα κριτήρια – βασικότερο των οποίων είναι το να μοιάζουν ή να είναι μοντέλα και δη “προικισμένα” - συνήθως βρίσκουν καλύτερες επαγγελματικές προτάσεις από τους ζάμπλουτους πελάτες του ξενοδοχείου, αυτούς με τους οποίους γνωρίζονται όταν τους... αλείφουν το κορμί με αντιηλιακό!



Η θέση αυτή πάντως του tanning butler είναι μοναδική, υπό την έννοια ότι κανένα άλλο μεγάλο ξενοδοχείο στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη δεν διαθέτει ειδικό άνθρωπο που να απασχολείται μόνο με την... επάλειψη κρέμας στους πελάτες του. Το The South Beach Ritz-Carlton επέλεξε να “ανοίξει” το επάγγελμα από το 2004 κι έκτοτε έχουν παρελάσει από τις πισίνες του 5 διαφορετικοί “μπάτλερ”. Ο τελευταίος παραιτήθηκε το 2010, αφού προηγουμένως δέχθηκε πρόταση από στέλεχος του οίκου μόδας Armani να ενταχθεί στην ομάδα μοντέλων του οίκου και σήμερα κάνει διεθνή καριέρα στις πασαρέλες.

Αναλόγων προσόντων είναι και ο τωρινός κάτοχος της θέσης, ο οποίος πάντως δηλώνει προς το παρόν ευτυχής με την απασχόλησή του και δεν δείχνει τάσεις φυγής. Για την ιστορία πληρώνεται 20 δολάρια την ώρα και εργάζεται μόλις τρεις ημέρες, από Παρασκευή έως Κυριακή, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης