Επιστολή στην αντιδήμαρχο Μιλάνου έστειλαν οι «Νέες Ερυθρές Ταξιαρχίες»

Επιστολή στην αντιδήμαρχο Μιλάνου έστειλαν οι «Νέες Ερυθρές Ταξιαρχίες»

Στο φάκελο αναγράφεται η ένδειξη «προσωπικό» και η επιστολή αναφέρει «είμαστε κατά των κρατών –ενόπλων συμμοριών, συμμορίες κατά του λαού που πλήττεται από την κρίση την οποία διαχειρίζονται το Κοινοβούλιο και οι πολυεθνικές με υπεραξία στους φορολογικούς παραδείσους»

Επιστολή στην αντιδήμαρχο Μιλάνου έστειλαν οι «Νέες Ερυθρές Ταξιαρχίες»
Μία επιστολή με την υπογραφή Νέες Ερυθρές Ταξιαρχίες Κούρτσο Διεθνείς (Nuove Br Curcio internazionali), έλαβε η αντιδήμαρχος του Μιλάνου, Αντα Λουτσία Ντε Τσέζαρις πριν λίγη ώρα. Στο φάκελο αναγράφεται η ένδειξη «προσωπικό» και η επιστολή αναφέρει «είμαστε κατά των κρατών –ενόπλων συμμοριών, συμμορίες κατά του λαού που πλήττεται από την κρίση την οποία διαχειρίζονται το Κοινοβούλιο και οι πολυεθνικές με υπεραξία στους φορολογικούς παραδείσους».

Το βασικό κείμενο της επιστολής γράφει: «Το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα θα επιστρέψουν τα P38 (αεροσκάφος αμερικανικής κατασκευής αστραπή P-38 Lockheed P-38 Lightning που χρησιμοποιήθηκε κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο) και τα πολυβόλα».

Στη συνέχεια ο αποστολέας κάνει λόγο για τον Ρενάτο Κούρτσο, από τους ιδρυτές των Ερυθρών Ταξιαρχιών, λέγοντας πως παρότι ο ίδιος υποστήριξε ότι έπαψε η εποχή του ένοπλου αγώνα κατά του κράτους, «το ’68 δεν τέλειωσε ποτέ». Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει και αναφορά στις ΗΠΑ, γράφοντας «ότι η Βουλή υπηρετεί τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και του Ομπάμα».

Η επιστολή καταλήγει ως εξής: «Ο λαός βρίσκεται στον γκρεμό και ο ισχυρός άνδρας επενδύει στον πόλεμο. Θρασύδειλοι». Η επιστολή εξετάζεται από την αρμόδια υπηρεσία της ιταλικής αστυνομίας, ενώ όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα στο πίσω μέρος αναφέρεται η φράση: «Για ένα μέλλον ένοπλου αγώνα κατά των κρατών εγκληματικών συμμοριών», η οποία συνοδεύεται από ένα αστέρι με πέντε κορυφές.

Κλείσιμο

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης