Νέα εποχή στην παροχή γυναικολογικών & IVF υπηρεσιών υγείας στη Ρουμανία με τη σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών

Νέα εποχή στην παροχή γυναικολογικών & IVF υπηρεσιών υγείας στη Ρουμανία με τη σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών

Νέα εποχή στην παροχή γυναικολογικών & IVF υπηρεσιών υγείας στη Ρουμανία με τη σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών
17 Οκτωβρίου 2016 – Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών παρουσίασαν τη νέα υπερσύγχρονη κλινική
Μedsana – Genesis Athens
, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η νέα κλινική αποτελεί σύμπραξη της Medsana, θυγατρικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στη Ρουμανία, και της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών. Με τη νέα αυτή κοινοπραξία, σηματοδοτείται μία νέα εποχή στην παροχή γυναικολογικών & IVF υπηρεσιών υγείας στη Ρουμανία, ενώ παράλληλα ενισχύεται περαιτέρω η παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην τοπική αγορά, όπου λειτουργεί ήδη 3 Medsana Medical Centers στο Βουκουρέστι και στο Πλοέστι. 

Η νέα κλινική
Κλείσιμο
Μedsana – Genesis Athens θα περιλαμβάνει δύο κλινικές που θα παρέχουν όλο το φάσμα ιατρικών υπηρεσιών σχετικά με γυναικολογικά θέματα και υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες του Medsana Genesis περιλαμβάνουν λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις, υστεροσκοπικές - χειρουργικές, διαγνωστικές εξετάσεις, υπηρεσίες βραχείας νοσηλείας, καθώς και υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης & υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μητρικής εταιρείας του Medsana Medical Center, και του Genesis έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγορά της Ρουμανίας, ενσωματώνοντας την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουν και περιλαμβάνει σημαντικές ιατρικές καινοτομίες. 


Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Τα εγκαίνια της νέας κλινικής Μedsana – Genesis Athens πραγματοποιήθηκαν από το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 1998 με εξωσωματική γονιμοποίηση στον ιδιωτικό τομέα υγείας της Ρουμανίας από τη συνεργασία του Medsana με τον Δρ. Κωνσταντίνο Πάντο. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της επιστημονικής κοινότητας της Ρουμανίας,οι οποίοι υπογράμμισαν τη σημασία της νέας αυτής επένδυσης αλλά και το γεγονός ότι το Medsana – Genesis Athens ανοίγει μία νέα σελίδα στις ιατρικές υπηρεσίες της χώρας. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Δήμαρχος του Βουκουρεστίου κα Gabriela Firea, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Επιτροπής Ιατρικού Τουρισμού Ελλάδας, καθώς και ο πρώην Υπουργός Υγείας της Ρουμανίας κ. Nicolae Banicioiu.


Κοπή κορδέλας 


«Η εγκαινίαση της κλινικής Medsana – Genesis Athens συμπίπτει με τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχούς παρουσίας και καταξίωσης του Medsana στην αγορά της Ρουμανίας. Παράλληλα, σηματοδοτεί την απαρχή της περαιτέρω επέκτασής μας στη χώρα μέσω δημιουργίας εξειδικευμένων κέντρων παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τη χώρα και τους ανθρώπους της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίασης της νέας κλινικής.


Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών


«Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη κλινική, που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα που ήδη εφαρμόζονται σε κορυφαία νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο», υπογράμμισε ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, προσθέτοντας ότι: «Στόχος μας είναι να δώσουμε νέα ώθηση στον ιατρικό τουρισμό και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τη συμβολή της Ελλάδας στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας στα θέματα της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ήδη, με τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί με Πανεπιστήμια άλλων χωρών, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουν βγει εκτός των Ελληνικών συνόρων».


κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου


«Η χώρα μας διαθέτει υψηλά καταρτισμένο επιστημονικό δυναμικό και την πλέον σύγχρονη τεχνογνωσία στο χώρο της υγείας, την οποία μπορεί να εξάγει και να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τη χώρα, ανοίγοντας νέους δρόμους στο εξωτερικό. Εξάλλου, η επιστήμη δεν γνωρίζει σύνορα, ειδικά μέσα στην οικογένεια της Ευρώπης, και στόχος είναι πάντα το καλό του ασθενή. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες της γειτονικής χώρας θα μπορούν, πλέον, να έχουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που έχουν και οι Ελληνίδες και μάλιστα στον τόσο ευαίσθητο τομέα της μητρότητας», τόνισε ο κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Επιτροπής Ιατρικού Τουρισμού Ελλάδας.


κ. Gabriela Firea, Δήμαρχος Βουκουρεστίου, κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κ. Nicolae Banicioiu Πρώην Υπουργός Υγείας Ρουμανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης