Ο Cook της Apple αύξησε κατά 74% το ετήσιο μπόνους του

Ο Cook της Apple αύξησε κατά 74% το ετήσιο μπόνους του

Ετσι, οι απολαβές του Cook  έφτασαν τα 9,33 εκατ. δολ. για τη χρήση  που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου

Ο Cook της Apple αύξησε κατά 74% το ετήσιο μπόνους του
Τα αυξημένα έσοδα της κατασκευάστριας iPhone επέτρεψαν στον CEO του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, Tim Cook, να αυξήσει το ετήσιο μπόνους του κατά 74%.

Ετσι, οι απολαβές του Cook  έφτασαν τα 9,33 εκατ. δολ. για τη χρήση  που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Επίσης πήρε άλλα 3,06 εκατ. ως μισθό και μ,πόνους 89,2 εκατ. δολ., ανεβάζοντας τις συνολικές απολαβές του στα 1-2 εκατ. δολάρια!

Τα πέντε κορυφαία στελέχη του πήραν έκαστος μπόνους 3,11 εκατ. δολ. ανεβάζοντας τις συνολικές τους απολαβές σε 24,2 εκατ. δολ., συμπεριλαμβανομένων μισθών και μπόνους σε μετοχές.

Κλείσιμο
Η αποζημίωση σε μετοχές αποτελείται αφενός από μετοχές που εξαρτώνται αποκλειστικά από την απασχόληση των στελεχών και αφετέρου από μετοχές που  συνδέονται με την απόδοση  της Apple σε σύγκριση με άλλες εταιρείες του δείκτη S&P 500.

Η Apple έχει αυξήσει το ποσοστό των μετοχών στα μπόνους που αποδίδει στα στελέχη της, αυξάνοντας έτσι  τα πιθανά μελλοντικά τους κέρδη αν η εταιρεία ξεπεράσει τους άλλους ομότιμους τίτλους του   S&P 500. Η ιστορία έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι αυτή  θα μπορούσε να είναι μια καλή συμφωνία για τα στελέχη της Apple.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης