Ημερίδα ενημέρωσης για την αξιοποίηση των τεχνολογιών του διαδικτύου

Ημερίδα ενημέρωσης για την αξιοποίηση των τεχνολογιών του διαδικτύου

Απλοί πολίτες και πολιτικοί παράγοντες του δήμου Ζωγράφου συνέρευσαν στη Βίλα Ζωγράφου, στο Σύλλογο Παλαίων Ζωγραφιωτών, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση

Ημερίδα ενημέρωσης για την αξιοποίηση των τεχνολογιών του διαδικτύου
Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα ενημέρωσης που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Απλοί πολίτες και πολιτικοί παράγοντες του δήμου Ζωγράφου συνέρευσαν στη Βίλα Ζωγράφου, στο Σύλλογο Παλαίων Ζωγραφιωτών, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η ημερίδα αυτή οργανώθηκε από την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (ΗΤΜL.gr), στην οποία εντάσσεται και το Ράδιο Ζωγράφου. 
Κλείσιμο



Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Νικόλαος Μπαλατσούκας, πρόεδρος της προαναφερθείσας Ένωσης, ο Αθανάσιος Δαβαλάς, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο Δημήτριος Μπίτσικας, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιών Ζωγραφιωτών, ο Οδυσσέας Γρίβας, ελεύθερος επαγγελματίας, και ο Γεράσιμος Παπαδάτος, δημοσιογράφος και πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Οι ομιλητές παρουσίασαν στους πολίτες απλούς τρόπους, με τους οποιούς μπορούν να επωφεληθούν από το Διαδίκτυο είτε σε ατομικό ή σε επίπεδο επιχείρησης.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα Ζωγραφιωτών, οι οποίοι κατάφεραν να αναδειχθούν οι ίδιοι ή να προβάλλουν επιτυχώς τις επιχειρήσεις τους μέσω του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πέρα από την ενημέρωση των πολιτών, το μήνυμα της συγκεκριμένης βραδιάς ήταν η ενθάρρυνση της συλλογικότητας και η ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών ανάμεσα στους δημότες του Ζωγράφου. 

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Κορέλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης