Είσαι σίγουρος ότι ζεις στο 2017;

Είσαι σίγουρος ότι ζεις στο 2017;

Τι προστάζει η ποπ κουλτούρα σήμερα και τι να κάνεις για να μην μένεις ποτέ πίσω από τις εξελίξεις

Είσαι σίγουρος ότι ζεις στο 2017;
Κάποτε τα πράγματα ήταν αλλιώς. Τα Σάββατα ήταν μια κλασσική ημέρα για να πας σινεμά και να δεις τη νέα χολιγουντιανή παραγωγή που προβαλλόταν στις μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης. Τις Κυριακές θα οργάνωνες σπιτικά σουαρέ, αφού πρώτα είχες εντρυφήσει στον Τσελεμεντέ για να αποφασίσεις τι καλούδια θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα με τους φίλους σου θα κατέληγαν (κάποια στιγμή) στον ορισμό ώρας και μέρους για τη βραδινή έξοδο της εβδομάδας. Η βιβλιοθήκη του σπιτιού σου θα ήταν γεμάτη από παλιά βιβλία και φωτογραφικά άλμπουμ με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία μέσα στα οποία θα «έκλεινες» εμπειρίες και στιγμές με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποτε. 

Σήμερα όλη μας ζωή περικλείεται σε μια λέξη: ίντερνετ. Και ακόμα καλύτερα σε μια άλλη: wi-fi. Εν έτει 2017 το σινεμά έχει αντικατασταθεί από διαδικτυακές πλατφόρμες που προβάλλουν ή στριμάρουν σειρές ικανές να σε καθηλώσουν στον καναπέ για ώρες (και μέρες). Ξυπνάς το πρωί και αγωνιάς να ολοκληρώσεις το επεισόδιο που δεν πρόλαβες το προηγούμενο βράδυ ή βιάζεσαι να επιστρέψεις σπίτι για να καθίσεις αναπαυτικά και να λιώσεις με τις παραγωγές που παρακολουθεί μανιωδώς ολόκληρος ο πλανήτης. Μέχρι και #movie/#seriesnights οργανώνεις στο σπίτι σου, γιατί τα spoilers που έχουν προηγηθεί από τους φίλους σου στα social media σε έχουν βάλει σε αναμμένα κάρβουνα. Αλλά δεν αρκείσαι σε αυτό. Θα οργανώσεις και γκρουπάκι στο Messenger, το Instagram και το WatchApp για να σχολιάζετε όλοι μαζί τις ατάκες, τους πρωταγωνιστές, το story, την επόμενη σειρά που δεν πρέπει να χάσετε. Μέσα σε όλα αυτά θα στείλεις και μια instagramική φωτογραφία για το γλυκό ή το φαγητό που θα φτιάξετε για να συνοδεύσετε  την προβολή διαρκείας. Αν από την άλλη δεν είσαι συχνός επισκέπτης της κουζίνας σου, θα παραγγείλεις ιντερνετικά σούσι, ιταλικό, περουβιανό, μεξικάνικο, ταυλανδέζικο ή όποια άλλη εξωτική γεύση κάνει «buzz« και σε συγκινεί για να περάσεις πραγματικά καλά στο σπίτι σου. 

Εννοείται πως αν είσαι πραγματικά άνθρωπος της εποχής, θα φροντίσεις να κάνεις και το σχετικό story στο Instagram. Θα σχολιάσεις τη μέρα ή την κατάστασή σου δημιουργώντας τη δική σου «ιστορία» προς τους ιντερνετικούς φίλους σου. Θα ποστάρεις μια αγαπημένη σου φωτογραφία, θα φτιάξεις online το άλμπουμ που σε αντιπροσωπεύει και θα ανταλλάξεις με εισερχόμενα μηνύματα μια selfie, ένα πιάτο που σε συνεπήρε, ένα μέρος που αγάπησες. Θα σχολιάσεις τον «τοίχο» των followers και θα κάνεις retweet τις ατάκες που σε κάνουν να γελάς δυνατά. Αρκεί να έχεις wi-fi σε όλο το σπίτι. Super wi-fi που να μην χάνει το σήμα τη στιγμή που το χρειάζεσαι. 24 ώρες το 24ωρο δηλαδή και σε όποιο χώρο του σπιτιού σου βρίσκεσαι.

Γιατί η ποπ κουλτούρα του 2017 εκτός από νέες τάσεις στη διασκέδαση και την επικοινωνία προστάζει συνεχές σερφάρισμα στο ίντερνετ για να μην μένεις ποτέ πίσω από τις εξελίξεις. 

Με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi, ειδικός της Ομάδας Ιnternet επισκέπτεται το σπίτι σου, διερευνά τις ανάγκες σου και σου εξασφαλίζει δυνατό Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις προσφέροντας παράλληλα και 12μηνη εγγύηση ποιότητας υπηρεσίας.
Κλείσιμο

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/super-wifi

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης