Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ήδη για το νέο κορυφαίο G smartphone της LG;

Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ήδη για το νέο κορυφαίο G smartphone της LG;

Πριν από τη συσκευή, η LG αποκάλυψε τη νέα εκδοχή της θήκης Quick Cover, επιβεβαιώνοντας τις εικασίες για κάποιες νέες λειτουργίες

Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ήδη για το νέο κορυφαίο G smartphone της LG;
Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, όταν στην Βαρκελώνη και με διαφορά λίγων ωρών Samsung, Huawei και LG θα παρουσιάσουν τα νέα τους υπέρ-όπλα με στόχο την παγκόσμια αγορά των smartphones, πολλαπλασιάζονται οι φήμες, οι προβλέψεις και οι (υποτιθέμενες) διαρροές.

Ειδικά στην περίπτωση του G5 η LG προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση, αποκαλύπτοντας πριν από τη συσκευή τη νέα εκδοχή της θήκης Quick Cover. Η λειτουργία αφής, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην αντίστοιχη θήκη του Κ10, θα είναι διαθέσιμη και σε αυτή για το G5, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν κλήσεις και να ελέγχουν κάποιες μικρό-εφαρμογές (όπως το ξυπνητήρι) χωρίς να την ανοίξουν.

Μέσω της θήκης επιβεβαιώθηκε και η always on λειτουργία της οθόνης του G5, χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ώρα, την ημερομηνία καθώς και τις ειδοποιήσεις με το ημιδιάφανο κάλυμμα της θήκης κλειστό.
Κλείσιμο





Από διαφημιστικό υλικό εταιρειών με αξεσουάρ, όπως η αμερικανική Patchworks η οποία προτείνει θήκες υψηλής αντοχής, προέκυψε ότι το G5 ίσως να ενσωματώνει δύο φωτογραφικούς αισθητήρες στην πίσω πλευρά, αυξάνοντας τις δημιουργικές επιλογές πριν ή και μετά τη φωτογράφηση. Το σχετικά μεγάλο άνοιγμα εκεί όπου βρίσκονται η βασική κάμερα και το φλας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

Τοποθετημένο στο πίσω μέρος της συσκευής παραμένει το κεντρικό πλήκτρο, το οποίο λέγεται ότι θα ενσωματώνει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, στα πρότυπα του V10. Ακόμα, τα πλήκτρα για τη ρύθμιση της έντασης φαίνεται ότι έχουν μεταφερθεί στο πλάι της συσκευής.

Στην οθόνη αναμένεται να ακολουθηθεί η ίδια συνταγή με το G4: LCD πάνελ στις 5,5 ίντσες και ανάλυση 1440×2560 pixels, αν και κάποιοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι στο ελάχιστο μικρότερο, προκειμένου το G5 να διαφοροποιηθεί περισσότερο από το V10 των 5,7 ιντσών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μετρήσεων και εφόσον οι κωδικοί των συσκευών που εμφανίστηκαν αντιστοιχούν στο G5, αυτό θα φοράει τον τετραπύρηνο Snapdragon 820 με 3 ή 4 Gb RAM.

Στην πρόκληση για την παρουσίαση της Κυριακής, στις 21 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη, η LG μάς καλεί να παίξουμε. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ήδη για το νέο κορυφαίο G smartphone;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης