«Τηλε-πόλεμος» Λίγκας-Νοva με αφορμή (και) την Τούμπα! (φωτογραφίες)

«Τηλε-πόλεμος» Λίγκας-Νοva με αφορμή (και) την Τούμπα! (φωτογραφίες)

O… πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στη Super League και τη Nova καλά κρατεί καθώς προέκυψε νέο επεισόδιο, με ανταλλαγή επιστολών, μετά τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας που προκάλεσαν τη διακοπή του πρωταθλήματος

«Τηλε-πόλεμος» Λίγκας-Νοva με αφορμή (και) την Τούμπα! (φωτογραφίες)
Ως γνωστό οι δύο πλευρές έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς και έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο με το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης χρονιάς να είναι θολό. Όμως και φέτος η συνέχεια είναι άγνωστη μετά την απόφαση της Πολιτείας για διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και ειδικότερα την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο που έκανε το… γύρο του πλανήτη.
 
Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (13/3) η συνδρομητική εταιρία  που μέχρι και φέτος έχει την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος έστειλε σε όλες τις ΠΑΕ, αλλά και στην διοργανώτρια Σούπερ Λίγκα επιστολή. Μέσα από αυτή εκφράζεται η δυσαρέσκεια για την διακοπή του πρωταθλήματος, με την Nova να επισημαίνει ότι θίγονται τα οικονομικά συμφέροντά της και να καλεί την διοργανώτρια να προβεί άμεσα σε όλες τις ενέργειες για «επιστροφή στην κανονικότητα» που σημαίνει άμεση επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Στο φινάλε της ανακοίνωσης το συνδρομητικό κανάλι επισημαίνει ότι αν δεν συμβεί αυτό θα ακολουθήσει τη νομική οδό βάσει της σύμβασης (ρήτρες κλπ) ενώ παράλληλα καλεί τους εκπροσώπους της Λίγκας σε διάλογο το μεσημέρι της Τετάρτης (2μμ) στα γραφεία της εταιρίας, ώστε να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα.
Κλείσιμο

Η απάντηση της Σούπερ Λίγκας ήταν άμεση και επιθετική αφού στην αρχή της ανακοίνωσή της η διοργανώτρια επισημαίνει πως: «Λυπούμεθα που για πολλοστή φορά όλως προσχηματικώς (και με άλλα πραγματικά κριτήρια ως έχει αποδείξει το πρόσφατο παρελθόν) προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε δυσάρεστα (καίτοι μεμονωμένα) περιστατικά που αναπόφευκτα ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)».


Στη συνέχεια της απαντητικής επιστολής η Λίγκα τονίζει πως δεν έχει ευθύνη επισημαίνοντας πως πολλές φορές τόσο στην ΕΠΟ όσο και στο Υπουργείο Αθλητισμού έχει προτείνει ποινές και κυρώσεις για την γηπεδική βία.  Μάλιστα η Σούπερ Λίγκα ξεκαθαρίζει πως τα γεγονότα της Τούμπας έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ «που δεν εμπίπτει στις μεταξύ μας συμβάσεις αλλά σε επιμέρους διμερή σύμβαση που έχετε υπογράψει  με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Η  ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας προς την πλευρά της Nova, ότι ο συνεταιρισμός αρνείται όσα αναφέρει το κανάλι στην επιστολή του και δεν πρόκειται να δεχθεί καμία μη νόμιμη και αντισυμβατική ενέργεια.

Το… χάσμα των δύο πλευρών γίνεται φανερό κι από το γεγονός ότι η Λίγκα αποδέχεται την πρόταση για διάλογο με την διαφορά ότι θέτει αυτή την δική ημερομηνία και μέρος διεξαγωγής του ραντεβού προτείνοντας τα δικά της γραφεία για το μεσημέρι της Παρασκευής (2μμ).
















Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης