Για παράβαση του κανονισμού ασφαλείας κατηγορείται ο οπλισμένος Ιβάν Σαββίδης

Για παράβαση του κανονισμού ασφαλείας κατηγορείται ο οπλισμένος Ιβάν Σαββίδης

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βαρύνεται και με την κατηγορία της εισβολής σε αθλητικό χώρο - Γιατί δεν κατηγορείται ο Λούμπος Μίχελ που είπε στον διαιτητή Κομίνη «έχεις τελειώσει»

savvidis_
Ο Ιβάν Σαββίδης και ακόμη έξι άτομα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους και απεστάλη πριν από λίγο στα χέρια της  Αθλητικής Εισαγγελέως Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες  της εισβολής σε αθλητικό χώρο και διακοπής του αγώνα ενώ παράλληλα στη δικογραφία μπήκε και η υπόθεση με το περίστροφο που είχε στη ζώνη του και πλέον κατηγορείται για παράβαση του κανονισμού ασφαλείας που περιλαμβάνεται στον αθλητικό νόμο. 

Ο 33χρονος αστυνομικός της Διεύθυνσης Επισήμων στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει σύμφωνα με πληροφορίες εντοπιστεί για να δώσει εξηγήσεις ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα επτά άτομα δεν περιλαμβάνονται άτομα που είχαν το δικαίωμα να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο όπως για παράδειγμα ο Λούμπος Μίχελ. Όσοι γνωρίζουν λένε ότι η δικογραφία έκλεισε με γοργούς ρυθμούς, έχουν ληφθεί καταθέσεις από πολλά άτομα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Καρέ-καρέ η εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο

Ο φωτογραφικός φακός εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όταν έβγαλε το μπουφάν του αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε!

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, λίγο μετά την είσοδο του, όπου ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν, ο Ιβάν Σαββίδης είχε περασμένο στη ζώνη του ένα όπλο σε μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά γήπεδα.









ΑΕΚ: «Σαββίδης προς διαιτητή: Είσαι νεκρός»!
Το... ντου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο έχει ως αποτέλεσμα η Ενωση να ενημερώνει επισήμως για όλα όσα είπε ή έκανε ο Σαββίδης κατά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Και ένα από αυτά που είπε και έκανε, όπως ενημερώνει επισήμως η ΑΕΚ, ήταν να κάνει λόγο για... νεκρό Κομίνη!

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα λέει επισήμως η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Σαββίδης είπε το εξής προς τον Κομίνη: «Είσαι νεκρός»! Παράλληλα, η ΑΕΚ λέει επισήμως ότι στα αποδυτήρια της Τούμπας υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ προς τον Κομίνη για να... μετρήσει το γκολ από τα αποδυτήρια!




Όλα ξεκίνησαν στο 84' μετά το γκολ που ακυρώθηκε

 
Το παιχνίδι βρισκόταν στο 84', όταν μετά από κόρνερ ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Το γεγονός ωστόσο πως ο Μαουρίτσιο βρέθηκε πάνω στη γραμμή, την ώρα που η μπάλα μετά την κεφαλιά του Πορτογάλου αμυντικού κατευθυνόταν στα δίχτυα του Μπάρκα, έκανε τον Κομίνη και τον βοηθό να έχουν δεύτερες σκέψεις και να συζητούν αν το γκολ έπρεπε να μετρήσει.



Μετά από περίπου 10' κι αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν προλάβει να... πανηγυρίσουν και να μαζευτούν, όπως και αυτοί της ΑΕΚ, γύρω από τον διαιτητή, αυτός αποφάσισε την ακύρωση του γκολ!



Η απόφαση προκάλεσε την «έκρηξη» του Ιβάν Σαββίδη, που από τα επίσημα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο εξαγριωμένος, ζητώντας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο, εξαιτίας της απόφασης να ακυρωθεί το γκολ!



Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων έκανε μάλιστα νοήματα με τα χέρια του προς τον Κομίνη, σαν να του λέει «τελείωσες»! Ο Λούμπος Μίχελ ήταν εξίσου θυμωμένος, κάνοντας με τη σειρά του λεκτική επίθεση στον διαιτητή


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης