Εσπανιόλ - Ρεάλ 1-0: Συνεχίζει να προβληματίζει η «Βασίλισσα»

Εσπανιόλ - Ρεάλ 1-0: Συνεχίζει να προβληματίζει η «Βασίλισσα»

Με τον Ζιντάν να κάνει rotation, η Ρεάλ δεν είχε φρεσκάδα και διάθεση και στο 93' δέχθηκε γκολ από την Εσπανιόλ γνωρίζοντας την ήττα στο Cornella El-Prat (1-0)

Εσπανιόλ - Ρεάλ 1-0: Συνεχίζει να προβληματίζει η «Βασίλισσα»
Η Ρεάλ το έχει... παρατήσει και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Ο Ζιζού παρέταξε στην Καταλονία σχήμα με τον Μπέιλ φορ και χωρίς να δείξει πράγματα επιθετικά, ηττήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα από την Εσπανιόλ, η οποία είχε λανθασμένα ακυρωμένο γκολ και δοκάρι. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο έχει νικήσει φέτος η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, για πρώτη φορά μετά το 2005 δεν πέτυχαν γκολ κόντρα στους Pericos οι Merengues, που είχαν εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που μπορεί να πάνε στο -17 από την κορυφή. Ηταν η πρώτη νίκη της Εσπανιόλ σε βάρος της Ρεάλ, σε όλες τις διοργανώσεις από το 2007.
 
Στο 7' απείλησε, ως φορ, με κεφαλιά ο Μπέιλ μετά τη σέντρα του Χακίμι από δεξιά και στο 14' Ισκο και Βαράν δεν έκαναν τη ζημιά στους γηπεδούχους. Η Ρεάλ κράτησε στη συνέχεια την μπάλα στο αντίπαλο μισό και προσπάθησε να χτίσει πίεση, όμως ήταν ο Νάβας που χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο 26' σε τετ-α-τετ με τον Μορένο ύστερα από λάθος του Βαράν. Ο άσος της Εσπανιόλ είδε στο 31' καθαρό γκολ του να ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ αφού όταν πλάσαρε στη γωνία καλυπτόταν από τον Ράμος και η Ρεάλ... ισοφάρισε τα παράπονα στο 41' με το σουτ του Μπέιλ που φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Βίκτορ Σάντσεθ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δοκάρι για την Εσπανιόλ (49') με την κεφαλιά του Ντουάρτε έπειτα από κόρνερ να πηγαίνει στο οριζόντιο. Η Ρεάλ είχε πολλά μακρινά σουτ που δεν δημιουργούσαν καν ανησυχία στον Ντιέγο Λόπεθ, ο Ράμος χρειάστηκε να διορθώσει λάθος του Βαράν και όσο η ώρα περνούσε, οι Μαδριλένοι έχαναν κάθε διάθεση να φτιάξουν κάτι ενώ η Εσπανιόλ ήταν πιο δραστήρια. Ο Ζιντάν έβαλε στο 70' τον Μπενζεμά, όμως ο Μορένο είχε κεφαλιά στο 77' που μπλόκαρε ο Νάβας και του έβαλε τελικά γκολ στο 93' με ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Σέρχιο Γκαρθία από δεξιά για το τελικό 1-0.

Κλείσιμο
Εσπανιόλ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντιέγο Λόπεθ, Οσκαρ Ντουάρτε, Μαρτίν, Ναβάρο, Κάρλος Σάντσες, Βίκτορ Σάντσεθ (70' Γρανέρο), Πάμπλο, Πιάτι (79' Λέο Μπαπτιστάο), Νταβίδ Λόπεθ, Σέρχι Νταρντέρ, Σέρχιο Γκαρθία, Ζεράρ Μορένο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Χακίμι, Μάρκος Γιορέντε, Κόβατσιτς (89' Μαγιοράλ), Ισκο (69' Μπενζεμά), Βάθκεθ, Ασένσιο, Μπέιλ (81' Θεμπάγιος).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης