Χιμένεθ: «Είμαστε υπερήφανοι, μας αδίκησε η διαιτησία στο πρώτο ματς»!

Χιμένεθ: «Είμαστε υπερήφανοι, μας αδίκησε η διαιτησία στο πρώτο ματς»!

Η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη μετά το 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου αλλά η προσπάθεια της και στη ρεβάνς γέμισε τον Μανόλο Χιμένεθ που θυμήθηκε και τον διαιτητή του πρώτου αγώνα

Χιμένεθ: «Είμαστε υπερήφανοι, μας αδίκησε η διαιτησία στο πρώτο ματς»!
Η Ενωση ήταν καλύτερη από τους Ουκρανούς και στην έδρα τους -μετά το ΟΑΚΑ- αλλά οι ευκαιρίες χάθηκαν και έτσι δεν ήρθε η πρόκριση για τους "16" του Europa League.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το παιχνίδι που έκαναν εδώ σήμερα αλλά και στο ΟΑΚΑ. Ημασταν καλύτεροι και στα δύο ματς αλλά δεν είχαμε καλή διαιτησία, ούτε σήμερα ούτε στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ματς η Ντιναμό θα έπρεπε να τελειώσει με 7 ή 8 παίκτες. Είμαι πολύ στενοχωρημένος και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Δείξαμε και στα δύο ματς ότι είμαστε καλύτεροι, άδικα σταματάει εδώ η πορεία μας στην Ευρώπη αλλά είμαστε υπερήφανοι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Χιμένεθ στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός προπονητής είπε τα εξής.
«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Ντιναμό Κιέβου για την πρόκριση. Είναι κάποιες φορές, αν έχεις περάσει όλη τη ζωή σου στο ποδόσφαιρο, που βλέπεις ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση τη δουλειά σου, άλλες φορές όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι άδικο. Με όλο τον σεβασμό στη Ντιναμό, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην Αθήνα και στο Κίεβο, απλώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τη δική του ευκαιρία στην Αθήνα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις δικές μας ξεκάθαρες ευκαιρίες απόψε μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.
Κλείσιμο

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, μπορούμε να σκεφτούμε τον αποκλεισμό μόνο μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας και από αύριο οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον Ατρόμητο. Οι λέξεις μου στους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι ήταν αυτές, είμαι υπερήφανος για όλους σας για την προσπάθειά σας. Δική μου η απόφαση να μην παίξει ο Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ματς. Τυπική διαιτησία της UEFA, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα απόψε. Στην Αθήνα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε μια τυπική διαιτησία της UEFA εμείς...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης