ΑΕΚ: Πίστη για πρόκριση μέσα στον χιονιά!

ΑΕΚ: Πίστη για πρόκριση μέσα στον χιονιά!

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε (20:00) στο Κίεβο με την Ντιναμό στη ρεβάνς του 1-1 με πίστη για πρόκριση στους 16 του Europa League παρά τις απουσίες και τις χαμηλές θερμοκρασίες στην Ουκρανία

ΑΕΚ: Πίστη για πρόκριση μέσα στον χιονιά!
Το 1-1 πριν μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ άφησε ένα «κρίμα» στα χείλη των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς η συνολική εμφάνιση της ομάδας θα μπορούσε να είχε φέρει τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου.

Κι αυτό είναι που ενισχύει την πίστη τόσο στον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και στους ίδιους τους παίκτες της ΑΕΚ ότι μπορούν να βρουν τον τρόπο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους 16 του Europa League κόντρα στις απουσίες που έχουν προκύψει, αλλά και στο ψύχος της Ουκρανίας.

Η αυτοπεποίθηση που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο φάνηκε απόλυτα στα λόγια του Χιμένεθ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει ότι η Ένωση θα μπει για να πάρει το ματς και την πρόκριση στα 90 λεπτά, έχοντας πάντα πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.
Κλείσιμο

Η τελευταία προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στο Ολιμπίσκι έγινε στους -3 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που θα επικρατεί και κατά τη διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης με την Ντιναμό (20:00 – Cosmote Sport 2), με τους «κιτρινόμαυρους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ήδη, άλλωστε, ο Χιμένεθ έπρεπε να διαχειριστεί ενόψει της σημερινής ρεβάνς αρκετά θέματα με τις απουσίες των Βράνιες και Λιβάια λόγω καρτών, με τους τραυματισμούς των Λόπες, Τσόσιτς και Κονέ που έμειναν επίσης στην Αθήνα και φυσικά με τη μη συμμετοχή των Χουλτ και Μοράν, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1. Εκπλήξεις πάντα μπορούν να προκύψουν, ωστόσο η επικρατέστερη σύνθεση είναι με τους Μπάρκα, Μπακάκη, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μασούντ ή Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα, Κλωναρίδη και Αραούχο.

Χωρίς άγχος, λοιπόν, αφού η φετινή ευρωπαϊκή παρουσία μπορεί να χαρακτηρίζεται ήδη πετυχημένη, η ΑΕΚ θα ψάξει μέσα στο κρύο του Κιέβου την πρόκριση στους 16. Έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι τα δύσκολα της αρέσουν…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης